Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

advies gevraagd voor nieuwe printer

Anoniem
f.j.stols
6 antwoorden
 • Met mijn HP PSC 1417 heb ik in ernstige mate ruzie. Foutmeldingen, niet te herstellen weigeringen om af te drukken, zogenaamd lege inktpatronen, verkeerd papiertransport. Zelfs de software is niet meer compleet te verwijderen, ook niet in V.M. Al vaker had ik begrepen uit diverse fora dat de software van HP niet je dat is.Systeemherstel leek een keer te helpen, maar vandaag ook niet meer.Ik ben nu op zoek naar een goede recht-toe-recht-aan printer (geen HP) van 150 à 200 euro. Wie heeft een advies?
 • dit moet een heel goed ding zijn als je alleen maar tekst uit wil printen .
  http://vobis.nl/?ID=ProductDetail&ProductID=155483
 • Asl je veel afdrukt kun je een Kyocera FS920 overwegen, net iets boven de 200 euro (zie pricewatch tweakers), dat verschil verdien je met de toner terug…
  Een toner kit voor 6000 paginas kost ergens tussen de 85-95 euro, maar dan wel voor 6000 paginas.
  Veel tonerkits kun je maar ruim 2000 paginas afdrukken en kosten 50-65 euro.
  De Kyoceras printen ook nog erg zuinig en veel types hebben een levenslange toneroverdrachtrol.
  Print je af en toe… dan is die Samsung waarschijnlijk geen verkeerde keuze.

  of verder via
  http://www.google.nl/search?hl=nl&q=Kyocera+FS-920+&btnG=Zoeken&meta=
 • tot nu toe is het bericht ruim 40 x gelezen. Ik druk niet èrg veel af, misschien een paar a4tjes p.d. en heel soms voor tijdelijk een fotootje. Dus ik denk dat beide adviezen niet geheel aan hun doel beantwoorden. Wie nog meer?
 • Wellicht dan handig om een volgende keer de wensen/eisen meteen te vermelden, kunnen wij zulke adviezen achterwege laten….. :(
 • wat wil je horen dan? ik zou zeggen kijk even op www.azerty.nl
  ik begrijp dat je na je ervaring 'anti'HP bent, maar toch heeft HP hele deugelijke printers voor weinig. ik draai al jaren zonder problemen HP (alleen wat kinder ziektes bij een inkt printer, waarbij ik dan de drivers niet moet laten opstarten in msconfig). je hebt ook goedkope kleuren laser printers, met een laser printer van HP heb ik echt nog NOOIT problemen gehad.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.