Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Geluidskaart

Anoniem
None
5 antwoorden
  • hebben ze ook een geluidskaart met een koptelefoon aansluiting, zow jah welke 4.1??
  • [quote:9d26c28961="dj tiesto"]hebben ze ook een geluidskaart met een koptelefoon aansluiting, zow jah welke 4.1?[/quote:9d26c28961] Ik denk dat daar geen speciale geluidskaarten voor zijn. Een hoofdtelefoon wordt doorgaans op de voorkant van een PC aangesloten, zoals ook wordt opgemerkt in deze topic over onderwerp Geluidskaart voor hoofdtelefoon/mic.
  • je kan ook een kabeltje krijgen met een volume knopje er aan. die je in princiepe dan gewoon achter in je geluidskaart kan pluggen.
  • bestaat het egt niet want ik gebruik virtual dj dus kan je op de andere dak via de koptel. luistren terwijl het op de ndere dek via de boksen komt
  • Er zijn geluidskaarten met meer dan 2 sporen audio. Dit zijn geluidskaarten die meestal door muzikanten (zoals ik) worden gebruikt. Als je de diverse uitgangen aansluit op een mengpaneeltje (40 euro is genoeg) dan kun je op je koptelefoon luisteren terwijl de zaal de main mix hoort.

    De meeste mengtafels hebben namelijk een "monitor out" dat is een optie dat je het kanaal of kanalen afluistert terwijl de main mix iets anders is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.