Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Hulp bij het zoeken van een snelle computer

Anoniem
Obi-wan-kenobi
11 antwoorden
 • Suggesties?
 • koop een echt systeen bij een goede pcboer .
  niet bij een dozen schuiver als otto whekamp bcc .
  je moet en minstens drie op noemen anders is het reclame :lol: :lol: :lol: .
  kijk op www.tweakers.net voor een systeem Pricewatch Prijzen
 • Hallo,

  Ik kan wel enige hulp gebruiken over het aanschaffen van een nieuwe computer of het bijschafen van mijn huidige computer zodat hij wat sneller wordt.

  Op dit moment heb ik een Yakumo desktop van de Mediamarkt. Toen die tijd gekocht voor ongeveer 360,-/380,- euro.

  Monitor: Acer LCD Gamers Line AL1751As
  Printer: Canon Pixma MP510

  Systeem:
  Microsoft Windows XP
  Home Edition
  Versie 2002
  Service Pack 2

  Computer:
  Intel(R) Celeron(R) CPU 2.66GHz
  Kloksnelheid: 2.68 GHz, 224 MB
  Harde Schijf: 40 GB (de helft wordt maar gebruikt)

  Zelf game ik niet (meer) op de PC. Af en toe een gedownload spelletje, maar meer ook niet. MSN, Word, Paint Shop Pro, Photoshop, Windows Media Player, iTunes, IE & FireFox staan wel geregeld (tegelijk) aan als het even kan. Af en toe krijg ik dan ook een bericht dat er niet voldoende virtueel geheugen is … en dat is irritant. Ik hoef geen superduper computer, maar hij moet gewoon snel zijn en niet zo treuzelen bij het opstarten van programma's.

  Samengevat: Een computer die het kan hebben dat meerdere programma's tegelijk draaien en gebruikt worden. (Het liefst een Acer omdat monitor ook van Acer is.) Of: de bestaande computer uitbreiden als dat het waard is.

  Zelf weet ik niet zoveel van de binnenkant van de computer, dus weet ik niet wat al die specificaties inhouden en waar ik naar moet kijken. Hopelijk kan iemand mij helpen.

  Zelf dacht ik aan dit pakket:

  http://www.wehkamp.nl/winkelen/p_produkt.asp?NoFrames=&BC=&Page=WIN&CC=C09&HC=ECO&SC=I04&KAC=I11&ArtikelNummer=700196&FromOverzicht=&FromThema=&ZoekMethode=&BAC=

  of een Acer met Windows Vista.

  Hopelijk kan iemand mij van advies voorzien. :D

  Mvg,
 • Die hp is maar een heel licht ding. Misschien wel voldoend voor jouw gebruik, maar toch. Betwijfel of het wel zo goedkoop is.
 • Is die 900 ongeveer je budget, en moet er ook ongeveer hetzelfde voor gekocht worden? Dus een compleet systeem met monitor, printer, etc.
 • Nee, het hoeft geen pakket te zijn. Mijn huidige monitor en printer zijn namelijk redelijk nieuw en we zijn er tevreden over. Het gaat dus eigenlijk alleen om een nieuwe desktop.
  Een budget heb ik niet echt, maar het moet niet te gek worden natuurlijk. Ik ben namelijk geen gamer of whatever. Hij moet gewoon lekker snel zijn.

  Welke van deze desktops zijn als niet gamer toch redelijk snel? En dan moet je de desktops incl. monitor even vergeten:

  http://www.norrod.nl/ws_a_index.asp?hoofdgroep_id=1&sel=1121

  Alvast bedankt
 • Geen idee, heb ook geen zin om die allemaal te gaan bekijken. In de praktijk zijn merkcomputers gewoon te duur voor het gebodene, en voldoen ze vaak niet aan het aangegeven gebruiksdoel. Maar ze zijn wel gemakkelijk voor mensen die niets van computers weten, en zich daar ook niet in willen verdiepen. En als je niet gaat gamen of videobewerken, is het ook gauw snel genoeg. Ik kan hier wel een systeem voor je samenstellen. Maar dat heeft natuurlijk weinig zin, als jij liever een acer hebt.
 • Van die reeks wat je hebt gegeven zou ik persoonlijk voor deze gaan:

  http://www.norrod.nl/ws_a_index.asp?A_id=19618

  Deze heeft een flinke CPU wat toch voor de snelheid zorgt, en ook 2 GB aan geheugen.
 • Kijk, aan zo'n antwoord heb ik wat. Thanks MirageH1992. :)
 • Je kan het beste contact opnemen met Game Computer. Ze assembleren computers precies zoals je wilt. Als je bijvoorbeeld een snelle computer voor normale programma's wilt weten ze precies wat je nodig hebt.

  Hun voordeel is dat je geen oude spullen in je pc krijgt. Of goedkope oplossingen zoals bij grote merken. Het is zeg maar de online computer boer. Maar dan veel goedkoper.

  Hier kan je ze vinden *piep* en hierop kan je contact met ze opnemen *piep* ( wel een beetje afdingen !:P bij mij lukt dat ook )

  [i:92b75a1fc6]
 • [quote:93fefa78e6="gamefreakx"]Je kan het beste contact opnemen met Game Computer. Ze assembleren computers precies zoals je wilt. Als je bijvoorbeeld een snelle computer voor normale programma's wilt weten ze precies wat je nodig hebt.

  Hun voordeel is dat je geen oude spullen in je pc krijgt. Of goedkope oplossingen zoals bij grote merken. Het is zeg maar de online computer boer. Maar dan veel goedkoper.

  Hier kan je ze vinden *piep* en hierop kan je contact met ze opnemen *piep* ( wel een beetje afdingen !:P bij mij lukt dat ook )[/quote:93fefa78e6][i:93fefa78e6]Ik heb zo het idee dat deze man inmiddels alweer aan een nieuwe pc toe is want het bericht stamt uit 2007 :lol: [/i:93fefa78e6]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.