Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

geluidskaart niet te instaleren

Anoniem
jaapschaap
5 antwoorden
 • hallo ik heb in me laptop een Geluidskaart Analog Devices AD1981B(L) @ Intel 82801DBM ICH4-M - AC'97 Audio Controller [B-1] zitten. maar de driver hiervan kan ik niet installeren. ik heb na lang zoeken het bestand wdm3045d_sm3.exe gevonden, maar deze krijg ik niet geinstaleerd omdat ik na! het instaleren de volgende fout krijg: Driver not found! default selecion will reboot your system and restart setup. selection of option "no" will abort instalation. kan iemand mij misschien helpen?
  alvast bedankt! mvg stefan
 • Nou, een snel rondje "Google" leverde DIT en DIT op.

  Die links leveren beide hetzelfde bestand op maar dat is in ieder geval wel een andere dan die jij noemt dus mogelijk werkt dat wel.

  Succes ermee!

  Gr,
  Jim
 • okeej bedankt! ik zal het eens proberen. maar dit is een dell site maar ik heb een HP laptop, is dat een probleem? mvg
 • ik heb het programma. hij instaleert hem helemaal alleen bij 100% zegt hij: geen stuurprogramma's gevonden. start opnieuw op en probeer het opnieuw. weet iemand hoe ik dit kan oplossen en kan zorgen dat hij het wel doet
 • Nou vooruit, DEZE misschien.

  Maar het is toch handiger om HIER het typenummer van je laptop in te vullen, dan kom je waarschijnlijk vanzelf bij de goeie driver uit.

  Was trouwens ook wel fijn geweest als je gelijk in je startpost precies had aangegeven om wat voor merk/type het gaat :wink: .

  Gr,
  Jim

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.