Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Hulp gevraagd bij keuze notebook

Anoniem
altec
6 antwoorden
 • Kijk anders eens bij de Scheer en foppen of die Packard Bell degelijk in elkaar zit. Qua specs is die laptop gewoon een stuk beter. Dual core processor, 2GB geheugen (lekker voor Vista), 120GB hardeschijf etc..
 • Hallo,

  Ik heb even een vraag over het kiezen van een laptop. Het is niet voor mijzelf maar het budget voor diegene is niet groot ( max. 600 euro ) Nu heb ik er zelf 2 gevonden. Graag willen ze het wel kopen bij een winkel en dus niet via internet bestellen. De 2 keuzes:

  [b:7f565a851d]1. Packard Bell Easynote MX B 014[/b:7f565a851d]
  AMD Athlon 64X2 TK53 Dual Core
  Ati Mobility Radeon X1200 video
  tot 320mb ATI hyper Memory
  2gb geheugen
  120 gb hardeschijf
  15.4" inch
  DVD dual layer brander
  Vista home premium
  Bij de scheer en foppen voor 579 euro


  [b:7f565a851d]2. ASUS X50N-AP014A Notebook[/b:7f565a851d]
  Legitieme Microsoft Windows Vista Home Basic
  AMD Turion 64 Mobile MK38 (2,2 GHz)
  1 GB DDR2 Werkgeheugen (667 MHz)
  80 GB Harde schijf (5400 RPM ○ SATA)
  2 jaar Pickup & Return garantie + 1 jaar standaard fabrieksgarantie op de accu
  Link: http://www.mycom.nl/Products/View/ASUS_X50NAP014A_Notebook/156890.aspx#Specs
  Prijs: 599 euro

  Alhoewel de packard bell betere specificaties heeft en nog goedkoper is heb ik betere ervaringen met ASUS. Ook de garantie is volgens mij langer. Wie kan mij meer advies geven. Hij wordt alleen voor schoolwerk gebruikt, dus internet, office en enkele lichte programma's.

  Alvast bedankt!!
 • Ik zou de ASUS nemen. Nvidia grafische kaart, dus prima geschikt om er ook eens wat andere besturingssystemen bij te zetten dan alleen Windows. Een uitstekend apparaat om tweevoudig opstartbaar te maken (dual boot van Windows en Linux).

  Die Packard Bell heeft een ATI grafische kaart, dus dat wordt lastiger. Wordt wel beter, ATI heeft beterschap beloofd, maar voorlopig….

  Groet, Pjotr.
 • Ja maar er zit wel een ATI kaart in die minder goed werken in Vista dan Nvidia kaarten.
 • Ik zou niet zo snel mijn vingers branden aan een Packard Bell. Slechte ervaringen gehoord en ervaren. Asus geeft standaard prima service, 2 jaar. Is dit je maximale budget? Spaar anders nog even door en koop iets goeds. Rond de 700 a 800 koop je wel wat leuks.
 • Ja dat is dus het probleem, het is niet voor mezelf. Maar ik heb ook niet echt goede ervaringen gehoord over packard bell. Toch is deze wel beter gezien de specs. Maar voor de videokaart hoeft de keuze niet belangrijk te zijn. Hij wordt niet gebruikt voor games of een dual boot systeem. Ik kan denk ik beter maar gewoon even mee gaan kijken. Misschien hebben jullie voor dat geld nog wat beters gezien?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.