Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Vista en i.link/firewire

Anoniem
wpvergunst
1 antwoord
  • Ik heb sinds kort Windows Vista, Ik vind het mooi, en over het algemeen kan ik er wel mee overweg.
    Alleen nou loop ik tegen een probleem aan. Wat best wel een beetje frustrerend werkt, aangezien ik het wel aan de praat HAD..
    Ik heb een Digitale Videocamera van het merk Sony. En daarvan wil ik video's importeren, via Firewire/i.link.
    Alleen pakt mijn cumpter hem niet meer. Ik heb hem wel aan de praat gehad via configuratiescherm-> programma's> ouder programma bij deze versie van windows gebruiken (o.i.d)
    En toen heeft het een dagje gewerkt. Ik heb redelijk wat video's kunnen importeren. Maar toen ik de volgende dag er verder mee wilde, kreeg ik hem niet aan de praat. Ik heb ondertussen dus mijn computer uitgehad. Op dezelfde manier weer proberen op te starten.. Maar helaas. Hij maakt geen geluid meer als ik de kabel erin doe.
    Wie kan me helpen?
    Alvast bedankt.
    Groetjes Coot

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.