Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Laptop, Compaq Evo N610C

Anoniem
JBS
3 antwoorden
 • Ik heb dus een probleem,

  Ik heb een laptop: compaq evo n610c, laatst liet ik per ongeluk iets op de laptop vallen (op toetsenbord). sindsdien is mijn laptop HEEL TRAAG….ik denk dat mijn hardeschijf stuk is door de klap, nu heb ik laatst geprobeerd een andere hardeschijf er in te doen, maar dat werkt niet…vanwege dat de ouwe xp zich nog koppelt aan de oude hardeschijf.

  Ik kom er dus niet uit….ik ben bij NORROD geweest(computer zaak in groningen), en die konden me ook niet helpen. Dus hopelijk heeft iemand een oplossing voor mij?

  alvast bedankt
 • Test de harde schijf eens met het tooltje van de fabrikant, zie hiervoor de website van de fabrikant. Dit om er achter te komen of de schijf daadwerkelijk het probleem is.
  [quote:b6a2cf7901="Jonghaur"]nu heb ik laatst geprobeerd een andere hardeschijf er in te doen, maar dat werkt niet…vanwege dat de ouwe xp zich nog koppelt aan de oude hardeschijf.[/quote:b6a2cf7901]Wat heb je precies gedaan? Een nieuwe schijf geplaatst en hierop opnieuw Windows XP geinstalleerd? Het activeren gaat fout? Bel dan even met Microsoft en leg ze het probleem van de nieuwe schijf voor.
 • ik had er een nieuwe schijf in gedaan, ik wou er gewoon xp op instaleren…maar hij pakt hem helemaal niet…de cd van xp met opstarten….waarschijnlijk omdat de oude xp nog gekoppeld is aan de oude hardeschijf..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.