Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

aanschaf notebook

Zou deze Acer Aspire 5103 WLMi http://www.vicomputer.nl/ProductDetails.aspx?en=NS00567721 goed aan mijn wensen tegemoet komen? Met een goede prijs en kwaliteitverhouding? Dank voor reacties : :D

Anoniem
r.hendriks
5 antwoorden
 • Ik ben toe aan het vervangen van mijn hp pavilion laptop; bijna 3 jaar oud. hij doet het best echter er is steeds een ernstig probleem door het regelmatig uitvallen van de netstroom (het stekkertje past kennelijk niet goed meer in de laptopbehuizing; en het lijkt me maar zeer de vraag of het met een nieuwe kabel/adapter is opgelost) en een snel leeglopende batterij.
  Nu kwam ik vanmorgen deze tegen: Sony VGN/N31M/W
  http://vaio.sony.nl/view/ShowProduct.action?product=VGN-N31M%2FW&site=voe_nl_NL_cons&pageType=Overview&category=VN+N+Series

  Vinden jullie deze geschikt voor redelijk veel internetgebruik en om er games mee te spelen?
  En zal het nodig zijn ook een nieuwe printer aan te schaffen ivm Vista-problemen?

  Zie uit naar reacties van de deskundigen :wink: Hartelijk dank alvast.
 • Alle huidige laptops zijn geschikt voor de meeste office taken, wat multimedia en internet, maar voor games heb je toch wel iets meer nodig. Persoonlijk vind ik die Sony erg weinig waar voor je geld, en de grafische chip is niet genoeg om de huidige games een beetje redelijk te kunnen spelen.

  Ik weet niet wat je budget is, maar erg mooie laptops zijn de Intel Centrino Pro laptops (Santa Rosa platform), dat is met de T7300, T7500 of T7700 Core 2 Duo processors.
 • dag Kid,
  dank je wel voor de snelle reactie; deze Sony staat in de winkel voor 800 euro (lbijna laatste exemplaar). En ik vind hem zo mooi. Maar misschien moet ik toch even verder kijken…
  Wat betreft de games: eigenlijk gaat het me alleen om het "spelen" van Second Life. Ik weet inmiddels dat daarvoor een videokaart nVidiaGeforceFX 5600 of of hoger, of een ATI Radeon 9600 of hoger, het meest wenselijk is.

  Nou, t is een zoektocht, zo'n notebook :)
  Rie
 • in de bladen van deze maand oa c't staan notebook testen…
  http://www.fnl.nl/ct/oude-nummers/nummer/toon/ct-nummer-200711/terug-naar/ct-magazine/
 • Second life is grafisch niet zo zwaar, dus ik zou daar geen dure game laptop voor kopen. Een goeie geintegreerde videokaart trekt dat volgens mij ook wel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.