Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

LiteOn ziet geen dvd's of cd's meer

Anoniem
Steeff
3 antwoorden
 • Ha! Bedankt voor je antwoord; ik dacht al dat dit probleem te moeilijk zou zijn :o . Testen in een ander systeem…..ik hoopte eigenlijk dat dat niet nodig zou zijn (ding is ook nog eens 2 weken oud), maar als niemand een softwarematig probleem herkent, zal ik dat maar eens gaan proberen. Snel terug nu naar dat armoedige Nederlandse elftal!

  Steef
 • L.s.,

  Wellicht reeds door iemand meegemaakt:

  gloednieuwe dvdbrander in mijn systeem, maar hij weigert via de koppeling dvd te spelen: plaats een schijf of ander geschik medium in het station L.

  Het gaat om een LiteOn SOHW 1673S
  http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=13568


  Ik ben geen leek, maar die is weer een waar mirakel. Ik heb notabene via dvd xp geinstalleerd. Ik heb recent ook de nieuwste firmware geinstalleerd.

  Het gekke is dat Nero info en Nero als brandprog de content van de dvd wel ziet (ik kan zelfs vanuit nero burn kopieren).

  Hoe kan dit? Komt dit wellicht door mijn ghostdrives (die heb ik al een keer uitgeschakeld in de hardwareconfig, geen effect…). Ik kan overigens ook niet op 16X branden in Nero 6.6…

  Ik roep dus brand en alvast bedankt
 • Heb je de mogelijkheid de speler te testen in een ander systeem? Als hij het daar ook niet in doet is het waarschijnlijk toch een hardware defect.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.