Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

hoe zet ik de muis terug aan?

6 antwoorden
  • nu is een tijdje geleden de poort kapot gegaan waar de muis op aan gesloten moet worden, nu was mijn vriend zo slim :o ik weet niet precies waar hij op heeft gedrukt maar nu werkt de muis helemaal niet meer. eerst konden we nog wel de laptop bedienen met die muis die daarbij de toetsen zit maar die werkt dus niet!!! Helluppp... ja ik leg het een beetje raar uit , ik weet verder niet zo veel van computers en hoe dat dat allemaal heet. ik hoop dat iemand ons verder kan helpen..
  • Per ongeluk de muis in de BIOS setup uitgezet?? kan je controleren door tijdens het opstarten je BIOS te activeren en dan staat er ergens onboard muis aan / uit.
  • gebruik even een usb muis?
  • ik kan geen usb muis aan sluiten de usb poort werkt ook niet meer. hoe kom ik in die bios?
  • Hoe in bios raken: Award: Del Ctrl + Alt + ESC Shift + Alt + S F2 AMI: Del F1 Phoenix: Del Ctrl + Alt + ESC Ctrl + Alt + s F2 verdere combinaties: Ctrl + Enter Alt + Enter Alt + F1 F10 Alt + Shift + F1 Shift + Alt + Ins (dit alles in te drukken als je helemaal in het begin van het opstarten dat zwarte scherm met die witte letters ziet. Tokkel maar gerust wat op de betreffende toetsen, er kan verder niets fout gaan - wèl opletten eenmaal je in de Bios zit, want dit is niet helemaal zonder gevaar ! )
  • maar de bios dat is toch zo n zwart scherm? ik kom in een blauw maar daar staat niks van een muis :(

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.