Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Ervaring Asus F3 serie - F3U-AP058C

Anoniem
JBS
5 antwoorden
 • Goedemiddag,

  Ik ben van plan een notebook te kopen. Ik had een Dell Inspiron n6400 besteld, maar de levering duurt veel te lang, deze kan ik nog annuleren. Nu kwam ik deze Asus tegen.
  Heeft iemand ervaring met deze laptop?
  En wat is de algemene ervaring met Asus laptops?
 • Ik heb goede ervaringen met ASUS laptops, ook de F3 serie heb ik al een aantal keer besteld - prima apparaten. Bekijk dit topic eens voor ervaringen etc.
 • Ik heb pas een asus voor mijn dochter gekocht. Goed. Zwager heeft er ook 1 gekocht, ook top. Ze zijn stil (wat wel belangrijk is)

  De F3U waar je over hebt, je kan daar normaliter geen XP opzetten (geen drivers).

  Mycom heeft hem staan, ik had hem ook op het oog maar laten vervallen.
  Waarom? de laptops van Mycom stonden allemaal aan en deden verder niets. Van de F3U schrok ik, hij was warm terwiijl de andere asussen en toshiba's gewoon koud aanvoelden.

  Zou zelf in een winkel gaan kijken.

  Asus heeft 2 jaar pick-up en return garantie, bij andere merken maar 1.
 • [quote:34cc9b2951="Bosje"]De F3U waar je over hebt, je kan daar normaliter geen XP opzetten (geen drivers).[/quote:34cc9b2951]Asustreiber.de heeft een hele rits XP drivers voor de F3 serie, de F3U staat er echter niet tussen. Zal de hardware dusdanig afwijken dat drivers voor een andere variant uit de F3 serie niet te gebruiken zijn? Voor mijn A6Ja zijn officieel via ASUS ook geen Vista drivers, maar via asustreiber heb ik alles werkend gehad.
 • Mycom heeft nogal eens wat modellen die iets anders zijn en ook een andere type aanduiding hebben die je nergens anders kan vinden. Waarschijnlijk dat je de drivers allemaal bij elkaar kan krijgen als je weet wat voor een hardware er in zit.
  Mycom vind ik trouwens niet erg goedkoop, via internet kan je een laptop vele malen goedkoper vinden. Een Mycom is altijd handig om in real life dingen te bekijken en vervolgens via internet te kopen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.