Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Computer dood?

Anoniem
Alexander1974
6 antwoorden
  • Hallo,

    ik heb ongeveer 1 maand geleden mijn computer gekocht. Hij deed het super goed en ik heb er zelf wat drivers en een harde schijf ingezet. Sinds kort krijg ik een piepgeluid bij het opstarten en krijg ik geen beeld. Maar de videokaart is het zeker niet, want dat had ik nog geprobeerd met een andere. Misschien dat het mijn RAM is maar ik had ook al het een en ander geprobeerd daaraan. En nog steeds geen verbeteringen. Hij piept telkens 1 keer lang. Kan iemand mij helpen?
  • Na 1 maand heb je vanzelfsprekend nog garantie. De piep duidt waarschijnlijk op een hardware probleem. Mooi door de winkel op laten lossen dus.
  • Maar.. De winkel is in Kerkrade en wij wonen in Oss.. En ik heb geen zin en tijd om helemaal naar die winkel te rijden. Kan het ook bij een andere winkel (niet de garantie dan maar gewoon even vragen wat er aan de hand is) ?
  • Vast wel, maar dan betaal je sowieso onderzoekskosten. Afgaande op je klachten, is het moederbord een hoofdverdachte. Hoewel, die nieuwe harddisk, wat gebeurt er als je die eruit haalt?
  • Ik heb alles er al een keertje uit gehaald, maar hij blijft het doen.. En tot hoeveel kunnen die onderzoekskosten oplopen denk je?
  • Dat kan erg per winkel verschillen, maar bedenk je wel dat de mogelijkheid bestaat dat je garantie vervalt zodra je iemand anders de computer laat open schroeven.

    Het hoeft zo'n vaart niet te lopen, maar het zeker de moeite waard om dat even uit te zoeken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.