Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

laptop geblokeerd... ?

Anoniem
Eddy X
6 antwoorden
 • hallo,

  Sinds kort zit ik met heel raar probleem. Als ik de battry aansluit op me laptop werkt de toetsen bord en de touchpad niet meer. Als ik een extren toetsenbord of muis aansluiten kan ik weer de laptop bedienen.

  Als ik de battery eruit trek werkt ineens alles weer normaal.

  Wat heb ik gedaan …

  Windows opnieuw geinstalleerd ( geen resultaat)

  het probleem komt zich weer tevoorschijn.

  Het gaat om een acer aspire 5670
 • ik denk eerder dat er een toets vastzit. Stof of vuil, is dat een mogelijkheid?
 • [quote:2ce68ddb76="stee0036"]ik denk eerder dat er een toets vastzit. Stof of vuil, is dat een mogelijkheid?[/quote:2ce68ddb76]

  Nee heeft pur met de battery te maken, als ik de battery insteek kan ik niks meer, ook werrkt de touchpad niet meer.

  Zodra ik hem uithaal werkt alles weer gewoon normaal.

  Heeft niks met vuil te maken :lol:
 • Zou kunnen, dat bij het inbrengen van de batterij het moederbord wat doorplooit of een kabel wordt weggedrukt, waardoor klavier en touchpad niet meer functioneren.
  Druk zonder de batterij aangesloten, maar wel de netvoeding, in het compartiment van de batterij, als je het fenomeen dan kunt kopieren, mag je zeker zijn dat er binnen de laptop iets foutzit.
 • [quote:a8d3567dc7="Eddy X"]Zou kunnen, dat bij het inbrengen van de batterij het moederbord wat doorplooit of een kabel wordt weggedrukt, waardoor klavier en touchpad niet meer functioneren.
  Druk zonder de batterij aangesloten, maar wel de netvoeding, in het compartiment van de batterij, als je het fenomeen dan kunt kopieren, mag je zeker zijn dat er binnen de laptop iets foutzit.[/quote:a8d3567dc7]

  mooie trouble shoot :)

  TS: eens met eddy dat het lijkt op iets binnen je laptop wat aansluiting betreft. Voordat dit euvel er was, haalde je regelmatig de battery eruit?
  Een speciale reden?
 • sorry was effe vergetenom dit ook te melden, als je 20a30 keer op een knopje drukt reageert die wel een keer oop met de tocupad als je heletijd zit met je vingert happert die heel effe.

  heb geprobeert om de pinntjes in te drukken maar geen resultaat.

  Zal het aan de battry liggen ? bv dat die minder spanning levert ?([b:4a4d102443] dan gaat de laptop denk ik ook niet aan) :? [/b:4a4d102443]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.