Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

PC start probleem

victoryo
5 antwoorden
  • Hallo,
    ik heb me eige pc inelkaar gezet. Maar ik heb toch een probleempje met mijn computer. Eerst was het de temperatuur daarvoor heb ik een nieuw moederbord gekregen. Maar het was uiteindelijk een bios flash wat het verholpen heeft. Maar nu zit ik met het volgende probleem. Als ik de computer afsluit bijvoorbeeld als ik naar bed ga dan start hij de volgende dag de 1e keer meestal niet op. Ook resetten geeft dan geen beeld. De fans enzo gaan wel draaien. Ik moet dan de powerknop inhouden zodat hij helemaal uit gaat en dan doet hij het gewoon de heledag :? gister deed hij het overigens wel in 1 keer :lol: maar vannochtend weer niet. Soms start hij in windows en dan hangt hij in windows en dan na een reset geeft hij geen beeld dan moet de power er af en dan doet hij het weer de heledag. :? Erg vaag allemaal want het zijn allemaal nieuwe spullen en het zit goed gemonteerd. Het enige wat ik misschien dacht was omdat mijn processor nog undertesting is op de site van MSI want azerty heeft mij een 5000+ brisbane gegeven inplaats van de Windsor die ik besteld had.

    Mijn specs:

    Huntkey 550W
    MSI K9N Neo-f V2
    AMD x2 5000+ Brissbane G2 dus niet de G1 die wordt wel al gesupport.
    2x 1GB ddr2 pc5300 Kingston in dual.
    X1950Pro 512Ddr3
    2x 80GB 1x s-ata en 1x ide en een DVD/RW drive

    Hopelijk kan iemand mij helpen :lol:
  • AMD AM2 5000+ heeft toch GEEN brisbane core maar een windsore core gebakken op 90NM .
    een brisbane core is gebakken op 65NM .
    het kan toch aan een verkeerde of niet goed zittende heatsink liggen
    hee foutje er is wel een cpu met brisbane cors
  • Idd, die is er wel. 2 zelfs met een G1 stepping en G2 stepping die heb ik.
    Maar wat kan er dan zijn met mijn heatsink? daar heb ik nooit wat meegedaan :?
  • [quote:4223f35ad0="victoryo"]Idd, die is er wel. 2 zelfs met een G1 stepping en G2 stepping die heb ik.
    Maar wat kan er dan zijn met mijn heatsink? daar heb ik nooit wat meegedaan :?[/quote:4223f35ad0] je had eerst een warmte probleem .
    en nu slecht door staten .
    dus kijk eens of de hetsink goed vast zit en misschien is het de psu die niet goed is
  • Ja maar het warmte probleem was na het krijgen van een nieuw moederbord en een nieuwe bios release opgelost. Hij is nu idel met cool n quiet aan ong. 20 graden dus lijkt me perfect :lol: . Dus de heatsink zit wel goed. Overigens is die voeding ook nieuw en zou ook goed genoeg moeten zijn want dat had ik hier ook gevraagd :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.