Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Dell Latitude D600 UPGRADEN en BIOS probleem svp HULP

Anoniem
Bosje
4 antwoorden
 • hallo, een tijdje terug heb ik 2e hands een latitude d600 gekocht voor mijn studie. Alleen zou ik deze willen upgraden. Graag zou ik een wifi, grotere geheugen, dvd-brander en grotere harddisk. Nu vroeg ik mij af of ik van jullie merk spullen moet kopen of werken andere merken die je in een winkel koopt net zo goed? Verder vroegi k mij af over het geheugen, nergens kan ik vinden welke type geheugen er in gaat. Wat er nu in zit is de pc2100 maar zou er ook een pc2300 bijvoorbeeld in kunnen? kunt u mij hierover informeren.

  Verder zat ik in de BIOS te kijken. Op dit moment heb ik een draadloos internet kaartje gekocht. Deze wou ik in mijn slot doen (die aan de zeikant zit) en elke keer liep de pc vast. Daarna keek ik in de BIOS en zag dat het op DISABLE stond. Ik kan het alleen veranderen als ik de configure setup password (administrator) heb, echter heb ik deze niet en de vorige eigennaar kan ik niet bereiken.

  graag hoor ik van u.

  Mvg,

  Hans
 • Je kunt het wachtwoord eens proberen te wissen, door een bios reset.
 • Kijk hier hoe je, de samenstelling van de laptop kunt vinden, waarschijnlijk ook welk moederbord, dus welk geheugen erin moet.
 • hallo,

  link betreft geheugen werkt niet. Hier zie ik wat de vorige eigennaar gekocht heeft en dus niet wat er in kan. Het schijnt zo te zijn dat meerdere mogelijkheden zijn.

  betreft wachtwoord BIOS.. reset ed heeft geen zin. Het gaat om een zogenaamd ADMINISTRATOR wachtwoord, echter is dit heel moeilijk voor mij laptop omdat deze eindigt op 959B

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.