Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

iPod of Zen?

Anoniem
Polley
4 antwoorden
 • Hallo,

  Ik wil graag een iPod of een Zen kopen.

  Ik heb allebei de apparaatjes al in me handen gehad en ik vind ze beide erg leuk [het gaat om de iPod nano 3e generatie en de Creative Zen van 8 GB].

  De opslagcapaciteit is hetzelfde (8 gigjes dus) en de prijs is ook zo goed als hetzelfde (om precies te zijn is de Zen € 11,40 duurder).


  Nou zit ik te twijfelen, ik wil namelijk eigenlijk geen iTunes gebruiken omdat ik het geen fijn programma vind maar over de Zen weet ik niet zoveel.

  Dus wie helpt mij kiezen?
 • Je bent niet per se begonden aan iTunes. Ik gebruik bijvoorbeeld Anapod Explorer. Gewoon je muziek naar je iPod slepen d.m.v. je verkenner.
 • Ik heb de iPod Classic 80 gb en in het begin ook wat huiverig tov iTunes, maar als je er eenmaal een beetje inzicht in krijgt, is er wel goed mee om te gaan….
  Voordeel om het toch met iTunes te doen is de synchronisatie functie, je kan dus je playlists, id3 tagging, album art etc etc bewerken en in 1x synchroniseren…ik weet niet of de andere programma's zoals bijv, Anapod ook de mogelijkheid bieden voor coverart enzo….
 • Als je nog even wacht dan kan je kiezen voor een Zune 8 van MS, heeft wifi en een FM radio ontvanger en is waarschijnlijk vergelijkbaar geprijsd.
  Heb zune 30 (ouder model) gekocht voor ouders en dat is echt een heel mooi apparaatje.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.