Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Headset met rood/zwarte kabeltjes???

Anoniem
sjouwer
7 antwoorden
 • Weet iemand hoe ik een Konig Computers Headset met microfoon op mijn pc moet aansluiten? Er zitten namelijk geen roze/groene stekkertjes op maar zwart/rode.. Ik weet niet waar ik die stekkers in moet doen..
 • Als het goed is moet die gewoon in groen en roze.

  Alleen geen idee hoe om dat moet je even proberen.


  Het kan ook zijn dat je een zwarte en een rode aansluiting heb aan de achterkant van de pc.
 • Volgens mij is zwart geluid en rood je microfoon. Weet niet of er een handleiding bij de koptelefoon zit, anders staat het daar vast en zeker in. Dan even kijken welke ingang je op je pc nodig hebt, dit kan afhangen van je configuratie van je "muziek" in en uitgangen, deze is tegenwoordig vaak flexibel en afhankelijk van de instellingen is een bepaalde poort een in of uitgang.
 • Ik heb navraag gedaan bij de winkel waar de koptelefoon vandaan komt. Hij zegt dat dit er een is voor een laptop en niet voor een pc, maar eerlijk gezegd vraag ik me af wat daar het verschil tussen moet zijn en werd ik gewoon afgewimpeld.

  Ik heb de verpakking niet gekregen, ook geen handleiding. Op de computer zitten geen zwart/rode ingangen en ook wanneer ik de stekkers in de groen roze (zowel voor als achter) doe, gebeurt er nix..

  Het moet er echt een zijn voor een pc, aangezien er ook Konig computers op de hoofdtelefoon zelf staat.

  Vaag…
 • Idd beetje rare opmerking dat de koptelefoon alleen op een laptop en niet op een computer zou werken… Denk dat het een beetje domme verkoper was…

  Staat er geen merk op de koptelefoon? Misschien kan je op de site van de fabrikant terug vinden welke aansluiting waarvoor is. Belangrijker is nog even kijken of je een handleiding van je geluidskaart kan vinden. Als je een onboard geluidskaart hebt (eentje die op je moederbord zit) dan kan je deze informatie vinden in de handleiding van je moederbord, heb je deze niet dan kan je downloaden bij de fabrikant. Dan even zoeken hoe je de microfoon moet aansluiten en hoe je geluidskaart hiervoor moet instellen.
 • Staat er misschien iets op de site van de fabrikant?
  http://www.koniggaming.com/
 • Als je het nou gewoon eens ff uitprobeert ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.