Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Wandelende muis.

Anoniem
citomaster
7 antwoorden
 • Ik heb een Medion 8828 gekocht met draadloos toestenbord en muis.
  Nu blijft de muis aanwijzer ook als de muis niet gebruikt wordt constant in beweging op het scherm. Net of hij ergens op stoort. Daardoor werkt ook mijn schermbeveiliging met foto,s niet. Herkent iemand dit probleem.
 • Een vriend van me heeft eenzelfde probleem gehad. Bij hem was de oplossing als volgt (klinkt vreemd) batterijen uit muis. Software verwijderen (dus tijdelijk een usb muisje gebruiken oid). Pc opnieuw opstarten met je draadloze muis. Software opnieuw installeren. Opnieuw connecten. En fixed!

  Suc6
 • Ik heb hetzelfde alleen dan heb ik een muis met draad.

  Ik denk zelf dat het aan de ondergrond ligt. Een optische muis werkt het best op een ondergrond met veel kleurverschil of mat materiaal.

  Ik gebruik mijn muis direct op gelakt hout, dat is dus niet bepaald mat en het heeft weinig kleurverschil.

  Soms doet die het overgens gewoon goed en af en toe begint die te lopen.
 • Ondergrond kan het probleem zijn. Meestal kan je ook je een ander kanaal kiezen bij draadloze apparaten, kan het probleem ook wel eens oplossen.
 • Ondergrond is inderdaad een groot probleem. Ik heb zelf laser dus ik heb nergens last van maar op mijn school lopen de aanwijzers altijd weg op het beeld.

  Leg er eens een normaal wit blaadje onder. Kijk of het dan helpt. Zo ja, even een muismat kopen of ergens vandaan halen.
 • Ik heb er een paar nieuwe batterijen ingedaan en nu werkt hij perfect. Alleen heb ik wel problemen met het toetsenbord. Dat typt gewoon niet lekker. Of het is een bagger geval of misschien moeten daar ook wel andere baterijen in. (Medion MD8828)
 • Wat bedoel je met typt niet lekker?
  Gaan de toetsen niet zo goed naar beneden of komen er soms geen letters op je scherm?

  Ik denk het 2e. Probeer de zender op een afstand van 1M. Te dichtbij het toetsenbord is niet goed en te ver ervanaf ook niet. Batterijen verwisselen kan misschien ook wel eens helpen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.