Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

harde schijf

Anoniem
plopskie
7 antwoorden
 • Hallo allemaal, ik heb nu 1 harde schijf,[wd 200gb,7200rpm s-ata] maar ik wil overstappen naar 2 harde schijven in een raid configuratie.[waarschijnlijk ultra scsi of sas].
  Kan ik mijn win xp overzetten naar die nieuwe schijven?? en hoe doe ik dat?
  Alvast bedankt voor de reacties.
 • [quote:a5d070f89a="plopskie"]Hallo allemaal, ik heb nu 1 harde schijf,[wd 200gb,7200rpm s-ata] maar ik wil overstappen naar 2 harde schijven in een raid configuratie.[waarschijnlijk ultra scsi of sas].
  Kan ik mijn win xp overzetten naar die nieuwe schijven?? en hoe doe ik dat?
  Alvast bedankt voor de reacties.[/quote:a5d070f89a]
  je moet wel een hele prof zijn om een S-ATA schijf op een SCSI controller te zetten .
  dat gaat en kan toch niet .
  en van de rest heb ik daar geen verstand van en dat moet zo maar blijven
 • Ik wil helemaal geen s-ata aansluiten op een scsi controller, ik vraag alleen of het mogelijk is om mijn win xp over te zetten naar die[nieuwe] scsi of sas schijven.[vanaf die s-ata]
 • [quote:8aae82551a="plopskie"]Ik wil helemaal geen s-ata aansluiten op een scsi controller, ik vraag alleen of het mogelijk is om mijn win xp over te zetten naar die[nieuwe] scsi of sas schijven.[vanaf die s-ata][/quote:8aae82551a]aha dan zijn wij er uit .
  natuurlijk kan dat met acronis true image
 • Tuurlijk, raid aanmaken, XP overzetten/clonen met de software van die schijffabrikant, raid als eerste zetten om van op te starten en de oude schijf er even af laten, doet XP het de schijf op een data sata aansluiting erbij zetten.
 • Wow, piece of cake.
  bedankt.
  kan ik die software van het net downloaden? :lol:
 • Welke software? Als je de door plextor genoemde acronis true image bedoelt. Daarvan kun je een Demoversie downloaden op de site van Easy Computing. Als je die de door Lange Pier genoemde software van de hardware fabrikant bedoelt. Op de site van WDC.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.