Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

omschakelen boxen

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Ik heb 4 pc's via een switch in gebruik met 1 toetsenbord en 1 muis… dit werkt perfect… alléén…: :?
  Nu heb ik mijn 5.1 set speakers op de meest gebruikte pc aangesloten met 2x 3,5 mm pluggen en mijn tweede pc met de eerste pc verbonden (line out naar line in) Dit is niet ideaal omdat meestal beide pc's aan moeten staan. (de pc 3 en 4 hoeven geen geluid te geven.)
  Nu ben ik op zoek naar een audio switch die twee x 3,5 mm pluggen (voor en achter kanalen van de 5.1) ) kan omschakelen van de ene pc naar de andere.Voor een enkele plug zijn die wel te vinden maar voor 2 pluggen heb ik ze niet kunnen vinden… (Belangrijk: ik zoek dus [b:a726ddc605]geen [/b:a726ddc605]kvm switch mét audio…alleen audio omschakelen dus)
  Heeft iemand hier de oplossing die ik zoek?
  (en een beetje betaalbaar … 8) )
 • Zelf heb ik ook een kvm plus meerdere pc's die geluid moeten maken.

  ik heb geen 5.1 maar gewoon 2 high end speakers, ik gebruik een mengtafel. Een behringer mengtafel is prima - het zijn goedkope mengtafels en exacte kopiën van duurdere mengtafels. Ze ruisen niet of nauwelijks.

  79 euro.

  Postorder: http://www.feedback.nl/?b=XX802
 • Een mengpaneeltje heb ik ook nog wel ergens liggen (eenvoudige 5 kanaals) maar het probleem is inderdaad dat je daarmee geen 5.1 kunt regelen… en de oplossing moet ook nog eens goedkoper zijn dan een tweede set 5.1 boxen die ook al niet ècht duur meer zijn… maar dat vind ik een beetje overdreven…. en al die bijbehorende adaptertjes ook… 8)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.