Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

BCD3000 Probleem op Vista

Anoniem
Mark66
2 antwoorden
 • Dag,

  Laatst is mijn brander eruit gevlogen ( Dus hij herkende hem niet meer ). En dus heb ik hem teruggebracht naar een winkel. Nu vervolgens werkt alles weer.

  Alleen werkt nu mijn Behringer BCD3000 niet meer. ( Midi Controller ) ik heb de drivers die op de cd staan geinstalleerd in compatibiliteitsmodus geinstalleerd al meer dan 10x.

  Ik werk met het programma 'virtual dj' en heb dus in de config aangegeven bij 'Midi setup mijn apparaat geselecteerd en op activate gedrukt. En mijn driver dus audio als 'BCD3000 asio'

  Niks werkt. Het plaatje blijft met een rode rand erom heen staan. Het heeft daarvoor dus toen hij nog niet terug was geweest allemaal nog gewerkt.

  Kan iemand mij hier helpen.

  [ Graag geen vragen met, ga ermee terug, want het zal toch makkelijk op te lossen moeten zijn ]
 • [quote:f455f41ca6="Mark66"]En mijn driver dus audio als 'BCD3000 asio' Niks werkt. [/quote:f455f41ca6] Maar had je behalve "drivers die op de cd staan geinstalleerd in compatibiliteitsmodus geinstalleerd al meer dan 10x" nog iets anders geprobeerd? Check intussen deze twee links http://www.aboutdj.nl/forum/viewtopic.php?pid=26708 http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php?t=328610

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.