Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

toetsenbord werkt niet

Anoniem
DexterXL
10 antwoorden
 • [quote:ad77ef93c2="DingeZ"]Ik denk dat de pc het toetsenbord niet herkent als toetsenbord. [/quote:ad77ef93c2] Bedoel je het originele toetsenbord van die Dell DimensionE521? Hoe wordt deze dan herkend in het Apparaatbeheer?
 • [quote:e93a68b9b4="DingeZ"]Het toetsenbord werkt wel op een andere pc [/quote:e93a68b9b4] Dan zou het waarschijnlijk niet aan het toetsenbord moeten liggen.
  [quote:e93a68b9b4="DingeZ"]een ander toetsenbord op werkt ook op deze pc[/quote:e93a68b9b4] Dan lijkt de PC en de daarop geïnstalleerde Windows Vista ook in orde. Zou er iets slecht contact hebben gemaakt? Of zitten er (grote) verschillen tussen de twee toetsenborden?
 • [quote:54b81bc444]Zou er iets slecht contact hebben gemaakt?[/quote:54b81bc444]
  Ik denk dat de pc het toetsenbord niet herkent als toetsenbord.
  [quote:54b81bc444]Of zitten er (grote) verschillen tussen de twee toetsenborden?[/quote:54b81bc444]
  De toetsenborden zijn allebij US-standard, alleen Home, End, Delete, enz indeling is verticaal i.p.v. horizontaal.
 • Ik heb nu een half jaar een Dell Dimension E521.
  Maar sinds kort doet het toetsenbord het niet meer! :( Als ik de pc opstart gaat ie aan en doet ie het. Maar zodra het laadbalkje komt gaat ie uit :? (tot zover normaal). Vlak voor het aanmeldscherm gaat ie weer aan alleen dan doet ie het niet. Het vreemde is dat alle sneltoetsen (de toetsen die normaal niet erop zitten) het wel doen. Ik heb dit probleem eerder gehad maar toen deet ie het weer na herstarte of andere usb poort.
  Kan iemand mij helpen?
 • [quote:1854c09381="DingeZ"]Als ik de pc opstart gaat ie aan en doet ie het. [/quote:1854c09381] Bedoel je hier het Num Lock lampje? Die zou niets met je toetsenbord probleem te maken moeten hebben. Heb je dat probleem toetsenbord al op een andere PC geprobeerd? Of een (USB & PS/2) toetsenbord bord van een andere PC op jouw Dell DimensionE521 (met Vista, neem ik aan)?
 • het toetsenbord is usb en er is GEEN ps/2 aansluiting op de pc aanwezig. Het toetsenbord werkt wel op een andere pc en een ander toetsenbord op werkt ook op deze pc. En voor de duidelijkheid, er zitten lampjes in de sneltoetsen van media center waaraan ik kan zien dat ie aan staat.
 • [quote:5ba8d0000b="jolo"] Hoe wordt deze dan herkend in het Apparaatbeheer?[/quote:5ba8d0000b]
  Er staat onder HID een USB-HID met een uitroepteken, hij zegt dat het apparaat niet werkt en bij zoeken naar stuurprogramma vind ie niks. Als het andere toetsenbord aangeslolten is staat dit er niet.
 • Even de driver van je toetsenbord deinstalleren en opnieuw installeren,
  een gele vraagteken duid op een foutieve installatie.
 • [quote:a024731f3f="DexterXL"]Even de driver van je toetsenbord deinstalleren en opnieuw installeren.[/quote:a024731f3f]
  Dat is nou het probleem. Ik kan er geen driver voor vinden, tenminste niet voor Vista.
 • USB driver: dat gaat meestal via de chipset(update).. effe bij de mobo-fabrikant kijken of bij de chipset fabrikant (Intel of Via of…)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.