Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Compaq iPAQ PDA en Windows Vista problemen

Anoniem
Bosje
4 antwoorden
 • Sinds kort ben ik mijn Compaq iPAQ (H3700) PDA weer gaan gebruiken.
  Nu heb ik Windows Vista Home Premium 32-bits. Ik ben even op zoek gegaan naar programma's voor het synchen van het apparaat en mijn computer. Hierbij ben ik het programma "Windows Mobile Apparaatcentrum" tegengekomen. Ik heb deze gedownload en geinstalleerd.

  Wanneer ik mijn PDA aansluit op de computer via USB hoor ik duidelijk het geluidje dat je hoort als er een USB apparaat wordt aangesloten. De stuurprogramma's werden automatisch geinstalleerd en hij is duidelijk te zien in apparaatbeheer onder Mobile Devices. Het apparaat verschijnt trouwens niet in "Deze Computer".

  Automatisch wordt Windows Mobile Apparaatcentrum geopend. Hij geeft aan dat hij aan het 'verbinden' is. Na een lange tijd van verbinden komt hij uiteindelijk tot de conclusie dat er een fout is.
  Vervolgens gebeurd er dus niets.

  Mijn vraag is, hoe kan ik dit oplossen? Voorgaand heb ik de PDA gebruikt op Windows XP met ActiveSync, werkte perfect. (Op de PDA staat dan ook nog steeds ActiveSync, misschien moet ik het apparaat 'upgraden' met Windows Mobile Apparaatcentrum? Zo ja, hoe?)

  Het uiteindelijke doel is om de afspraken die ik heb te synchen met mijn Outlook 2007.

  Bij voorbaat dank!
 • Iemand?
 • nieuwste active sync bij Gates downloaden?
 • [quote:64e0a6fb0a="Bosje"]nieuwste active sync bij Gates downloaden?[/quote:64e0a6fb0a]

  Dat is het probleem. Vista gebruikt het nieuwe programma "Windows Mobile Apparaatcentrum" voor het synchen van PDAs en andere mobile devices.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.