Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Sandisk Cruzer USBstick, rare bestanden?

Anoniem
a.tip
4 antwoorden
 • Hallo,
  Ik heb vandaag een USB stick van 2 GB gekocht van Sandisk Cruzer Micro. Toen ik er foto's opzette voor de digitale photoframe, kwamen er opeens allemaal mappen en bestanden op de usbstick met de naam ¬u¬u¬u¬u.¬U¬ en ÑÑÑÑÑÑÑÑ.ÑÑÑ. Ik kan ze niet verwijderen. De usbstick is nu niet meer te gebruiken voor mijn photoframe, omdat hij die bestanden niet kan lezen. Iemand enig idee hoe ik het moet oplossen?
  Alvast bedankt,
  Ariët
 • Formateren ?
  Vraag me wel af waar die bestanden plots vandaan komen.
 • Die bestandsnamen zijn waarschijnlijk ontstaan na het niet correct afsluiten van de usb stick. zo'n ding moet je afsluiten met de safetly remove hardware optie. dat zijn dus bestaande bestanden waarvan de bestandsnamen veranderd zijn. de bestanden zijn niet meer correct leesbaar. en helaas zijn ze ook niet meer te redden. (kunnen ook verborgen bestanden zijn overgens) daarnaast ben ik geen voorstander van het formateren van een usb stick. 9 van de 10 keer kun je zo'n ding direct naar de prullenmand sturen na een format. gewoon de bestanden wissen is het beste.
 • Bedankt voor jullie tips maar ze zijn al weg, heel raar, ik sloot hem aan op de pc van iemand anders die heeft Vista en nu zijn ze weg!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.