Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Probleem met software installeren

Anoniem
Lange Pier
4 antwoorden
 • Ik heb 2 harde schijven intern en 2 extern. Na een grondige schoonmaak van allebei de interne harde schijven, (geformatteerd), wilde ik Xp er weer op terug zetten. Nu start alles netjes op, totdat hij komt bij welke partitie ik daarvoor wil gebruiken. Dan loopt hij vast en werkt het keyboard niet meer, dus geen kans om verder te gaan. Het gekke is dat hij het bij allebei de harde schijven doet. Nu heb ik in een andere pc mijn harde schijf geproberd, en dan doet hij het wel. Ook als ik van de externe harde schijf mijn ghost terug zet, dan werkt het. Wat is hiervan de oorzaak. Heb al in de bios gekeken, maar kan niets verkeerds vinden. Op het moment dat hij stopt, krijg ik de volgende syntaxs te zien. Driver_IRQ_Not_Less_Or_Equal. Hoop dat iemand mij hier kan helpen. Ik zelf krijg het idee dat mijn moederboard kapot is. Groetjes Dartajan
 • ik vermoed dat er een of ander bijzonder drivertje nodig is.
  helemaal in het begin van installatieprocedure (kopieëren bestanden) krijg je de kans op f6 te drukken om aan te geven dat er iets bijzonders nodig is, wat je dan op een schijfje moet hebben klaarliggen als de installatie echt van start gaat.
  het gaat dan om bijzondere (niet ide-) aansluitingen van de hd: satadrivers bijv.
  zoek eens in de manual van je moederbord.
 • Ik ga dat proberen, maar de hardware die er in zit heeft het altijd gedaan. Daarom dacht ik dat het waarschijnlijk het moederboard was. Ik laat wel wat horen als het weer in orde is.
 • Is er dan niemand die hier een antwoord op heeft???
  Ik ben nu weer op mijn pc door op een andere pc een harde met XP te voorzien> Nu start mijn pctje dus vrivool op, maar ik moet niet proberen het systeem te installeren direct op mijn pc.? Heb ik iets in mijn bios zitten?? Wat??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.