Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Nieuwe laptop bij mediamarkt

Anoniem
r.marijnissen
5 antwoorden
 • hallo,

  ik ben van plan om een nieuwe laptop te kopen mijn oude desktop vind ik nu te oud.
  ik heb geen haast want ik wou al in december 2007 kopen maar ik dacht wacht effe tot 2008 en misschien worden laptops goedkoper dus nu zag ik op www.mediamarkt.nl dat ze 19% Btw zelf betalen dus dat je 19% op alle laptops en computers korting krijgt.
  mijn vraag is nu is het een goeie actie, hebben ze bij mediamarkt goeie laptops want in mijn stad hebben ze geen mediamarkt maar in eindhoven 20km verderop hebben ze wel een mediamarkt.
  wat vinden jullie is het goeie actie en zou ik een laptop halen?
 • Ik was toevallig begin van de avond ook bij de MediaMarkt in Den Haag en de 19% korting was inderdaad wel echt: ze hadden niet eerst alle prijzen met 20% verhoogd. Wat vorige week echter nog in de aanbieding was, hebben ze natuurlijk wel weer verhoogd naar de oude, (gangbare)winkelprijs.

  Aangezien het assortiment per MediaMarkt enorm kan verschillen, kan ik je niet zeggen welk merk + typenummer laptop nou een goede keuze is. Ik zou wel goed opletten welk merk je neemt en hoeveel fabrieksgarantie erop zit. Ik zou sowieso wel gaan voor de betrouwbaardere merken zoals Asus en Toshiba waarbij je standaard 2 jaar garantie krijgt.

  Let er ook goed op dat de laptop ook aansluit bij je gebruiksdoel: Als je er veel mee onderweg bent, dan kun je beter een lichtgewicht laptop nemen, met een niet zo'n groot LCD scherm. Is niet alleen minder zwaar, maar heeft ook een langere batterijtijd.

  Speel je af en toe een modern spelletje, dan kun je beter een laptop nemen met een wat zwaardere videochip die in goede verhouding staat tot de schermresolutie. Let er ook op dat als je Vista draait op een laptop, 2GB intern geheugen aan te raden is.

  En zo zijn er nog wel een aantal dingen op te noemen …
 • ok bedankt
  ik ga morgen maar eens kijken ik doe niet veel met een laptop soms een spelletje maar niet veel gamen.
  denk dat ik voor 2gb ga zoeken maar als ze een laptop die ik wil alleen 1gb hebben dan ga ik denk ik 1gb zelf erin doen.
 • Ik er morgen ook even kijken.

  Ben vandaag gaan kijken bij de mediamarkt, breda.

  Wat denk je: Bovenverdieping gesloten, was vandaag zo druk dat al het boven personeel ook beneden stond. Leeuk wel haal plasma/lcd tv voor een tientje op dag.
  Dus kon niet kijken naar wat voor laptops ze hebben.


  Voor 520€ heb je in elk geval:
  2Gb geheugen,
  120Gb Hd
  Intel T2310 of sneller

  Toshiba, asus

  Dus als het duurder uitpakt dan rond de 500€ voor zon merk met deze specs dan kun je net zo goed online bestellen.
 • ik heb een packard bell gehaalt ik weet dat sommige zeggen dat het slecht merk is maar ik heb ook een tft scherm van packard bell en nog nooit las gehad dus heb ik er eentje gekocht voor 500euro.
  3GB
  wel vista basic maar maak niet veel uit.
  120gb
  256mb shared video
  dual core t2330

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.