Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

USB 1.1 master / draadloos printen via modem

Anoniem
None
2 antwoorden
  • Ik heb een Thomson ST780 WL modem. Op dit modem zit een USB 1.1 master aansluiting. Dit is echter geen 'normale' usb-aansluiting. Kan iemand mij vertellen wat dit voor aansluiting is en wat ik hiermee kan?
    Wat ik zelf in gedachten heb, is een printer aansluiten op mijn modem om zo draadloos te kunnen printen. Is dit mogelijk, en wat moet ik doen om dit voor elkaar te krijgen?
  • [quote:e417e03db8="Koetje"]Ik heb een Thomson ST780 WL modem. Op dit modem zit een USB 1.1 master aansluiting. Dit is echter geen 'normale' usb-aansluiting. Kan iemand mij vertellen wat dit voor aansluiting is en wat ik hiermee kan?[/quote:e417e03db8]Volgens de handleiding is deze USB aansluiting om je pc op aan te sluiten, voor configureren oid.[quote:e417e03db8="Koetje"]Wat ik zelf in gedachten heb, is een printer aansluiten op mijn modem om zo draadloos te kunnen printen. Is dit mogelijk, en wat moet ik doen om dit voor elkaar te krijgen?[/quote:e417e03db8]Lijkt me dus niet mogelijk maar je kunt ff kijken of je hierover iets kunt vinden in de menu's van het modem. Als je dit makkelijk wilt kun je het beste een router bijkopen met een USB/Parallelle poort.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.