Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

hp al in one vaak scanner stuk.

Anoniem
jolo
7 antwoorden
 • Heb dus al enige hp al in one stations gehad en ook mensen om me heen werk vrienden en kennisen. ik merk dat bij vrijwel iedereen dat de scanner na ongevreer 2 a 3 jaar zegt dat de scanner niet te vinden is en dat je hem uit en aan moet zetten .(weergegeven op display van de printer)
  blabla bla van alles gedaan maar niks help blijft het zeggen. kaduk dus. persoonlijk vind ik dit heel erg snel voor een scanner die hooguit 1 keer per maand gebruikt word.

  zodra ik mensen hoor moest een ander scanner want die deed het niet meer zeg ik al vaak en hp zeker!! ja hoe weet je dat hoor ik vaak.! :?

  Is hp gewoon ruk met zijn scanners of is er gewoon wat aan te doen met die foutmelding.
 • Tja, op zo'n manier is alles "ruk", goedkope all in one aanschaffen en wegdoen als je nieuwe inktpartonen nodig hebt, scheelt qua uitgave niet veel. :wink:

  Openslopen en alles goed schoonmaken met isopronalol b.v. en daarna een full reset wil vaak ook helpen bij de duurdere exemplaren.

  Ik zou weer geen Epson willen hebben, en zo heeft iedereen weer andere ervaringen.
 • [quote:e13889763e="Lange Pier"]Tja, op zo'n manier is alles "ruk", goedkope all in one aanschaffen en wegdoen als je nieuwe inktpartonen nodig hebt, scheelt qua uitgave niet veel. :wink:

  Openslopen en alles goed schoonmaken met isopronalol b.v. en daarna een full reset wil vaak ook helpen bij de duurdere exemplaren.

  Ik zou weer geen Epson willen hebben, en zo heeft iedereen weer andere ervaringen.[/quote:e13889763e]  Bij een HP officejet G85 heb ik de lamp en leeskop schoon gemaakt, achterop het motortje van de transport wagen zit een plastic schijfje die moet je ook schoonmaken, gebruik hiervoor wattestaafjes en zuivere alcohol van de drogist, daarna werkte hij weer zonder storingen. de printer was 6 jaar oud, kostje een uur werk.
 • er zijn ook duurdere all in one printers dus goedkoop nee! maar valt me gewoon op dat ik dit vooral bij hp hoor, dat de scanners snel stuk zijn vergeleken met het printer gedeelte terwijl die vele malen meer gebruikt word.

  ga het eens testen met schoonmaken mare hoe doe je full reset?? gewoon stekker eruit?
 • [quote:c20de46967="dave200sx"]ga het eens testen met schoonmaken mare hoe doe je full reset?? gewoon stekker eruit?[/quote:c20de46967] Deze info check je op Hewlett Packard support. Ik zelf heb overigens een all-in-one Hewlett Packard PSC750xi, die ik kocht in december 2002. Het printen en scannen werkt hier nog steeds. Zojuist heb ik met succes een foto mee ingescand.
 • [quote:de9a7a47a8="dave200sx"]er zijn ook duurdere all in one printers dus goedkoop nee! maar valt me gewoon op dat ik dit vooral bij hp hoor, dat de scanners snel stuk zijn vergeleken met het printer gedeelte terwijl die vele malen meer gebruikt word.

  ga het eens testen met schoonmaken mare hoe doe je full reset?? gewoon stekker eruit?[/quote:de9a7a47a8]
  Sorry hoor, hoor er weinig over, het euvel is wel dat de lamp altijd aanstaat en in een ruimte waar gerookt wordt trekt dat erg veel smurrie aan waardoor de scanner een probleem kan krijgen, schoon maken werkt meestal dan wel.


  Een full reset is afhankelijk van het type, en dat lees ik nergens.
 • Ik heb een hp psc 750 en is ook een van het langst meegegaan. voor de rest van duur tot goedkoop gehad op werk plek en kennisen om me heen. toch valt het me op dat altijd de scanner het eerst begeeft. terwijl die het minst gebruikt word.

  Heb hem schoongemaakt wat er schoon te maken viel hoor want zat eiegenlijk niks bijzonders in. geen overmatig vuil. heb een nacht de stekker eruit gehad. en nu doet die het weer even.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.