Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

laptop... kortsluiting?

Anoniem
geotoxiz
3 antwoorden
 • Nou ik ben heel erg slim geweest. ik was met een onderzoek bezig en heb een bak met water over me laptop gegooit,,, toen had ik hem onderste boven gehouden en droog gemaakt. 10 minuten later deed ik het weer(een bak water er over heen gooien). dit was trouwens niet mijn onderzoek. ik heb em nog een tijdje aan gehouden en opnieuw opgestart voordat ik dacht dat het mischien kortsluiting kon veroorzaken. nu werkt het toetsen bord niet meer en geeft het alleen áááéééóó®®® tekens aan en de meeste toetsen doen het niet meer.

  mijn vraag dus hoeveel kans heb ik dat het als ik de laptop op de kachel zet hij morgen weer goed werkt. zo niet hoeveel gaat het ongeveer kosten om het te laten repareren hij start gewoon goed op enz enz alleen het toetsen bord, en wil ook wel weten waar ik het mischien zou kunnen repareren.

  vriendelijke groet domme frank
 • aan kansberekeningen waag ik me niet, maar wat ik wel weet is dat een nachtje boven de kachel met een kans(je) dat alles toch weer goed komt, veel goedkoper is dan een gang naar de reparateur. :lol:
 • heb hier @ stage ook een macbook pro gehad met bier in t toetsenbord,, toetsenbord losgemaakt, ( gewoon zoveel mogelijk demonteren) en in de zon zetten/verwarming

  haal wel de accu eruit..
  of je tobo t overleefd ga ik niet vanuit

  success

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.