Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

probleem met gebrande dvd's

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik heb sinds kort een probleem met gebrande dvd's. Branden gaat prima maar bij het afspelen op mijn dvd speler blijft hij continu "hangen". Ook in andere dvd spelers is dit het geval. Ik heb andere schijfjes geprobeerd en diverse brandprogramma's maar blijf het probleem houden. Maar als ik hem via de dvd speler van de pc bekijk is hij gewoon goed. Ik snap ook niet wat het is en misschien heeft hier iemand een oplossing voor???

  Alvast bedankt

  Meld dit bericht aan de moderator 85.144.248.199
 • het probleem is veelal dat de dvd niet werd afgesloten /finalized. de spelers op een pc kunnen wat dat betreft méér dan een gewone dvdspeler. in elk brandprogramma kun je opteren voor afsluiten.
  kijk eens in je brandprogramma of je op zo´n dvd nog wat kan bijschrijven: zoja, brand er dan een klein bestandje bij en zorg ervoor dat de optie ´afsluiten / finalize´ is geactiveerd.
 • Bedankt voor je antwoord. Maar de dvd is helemaal "klaar" en afgerond, ik heb ook al de firmware geupdate maar dat hielp ook niets.
 • Wat voor programma gebruik je om DVD te branden?
  Van alle programma's die ik heb gehad werkt er bij mij maar 1 :?
  En dat is Nero Express OEM versie. Ik had laatst een lightscribe brander gekocht, daar zat het bij. Alle andere nero's hebben bij mij altijd het zelfde probleem gegeven, even als easy cd creator.
 • dat dacht ooit ook eens….
  al geprobeerd: kijk eens in je brandprogramma of je op zo´n dvd nog wat kan bijschrijven ???
 • Ik denk dat ik het gevonden heb, ik ben nl op een lagere snelheid gaan schrijven en die zijn goed gegaan.

  In ieder geval allemaal bedankt voor het meedenken, mocht ik er weer problemen mee krijgen kom ik zeker no een keer terug!!!! Thnx.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.