Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

toetsenbord toetsen Q, W, E, R, T, Y werken niet meer??!

Anoniem
pc_freak17
5 antwoorden
 • Hoi allemaal,
  Ik word net gebeld door een vriendin van me. Ze heeft thee over haar toetsenbord heen gegooid en nu werken de toetsen Q tot en met Y niet meer, maar verder alle toetsen wel. Ze heeft haar toetsenbord gedroogd door het te föhnen.

  Weet iemand hoe het kan dat alleen toetsen Q t/m Y het niet meer doen?! Is dit een bepaalde instelling of zo, want ze heeft haar thee juist over haar numpad (dus andere kant van het toetsenbord) gegooid. Wie weet er een oplossing voor dit probleem (als die er is!)
 • Denk dat de printplaat ergens kortsluiting heeft gemaakt. Schroefjes loshalen aan de onderkant en de printplaat eens aan een visuele inspektie onderwerpen. Plaat zo nodig drogen. Daar komt de föhn niet zo gemakkelijk bij.
 • [quote:58df12b115="pc_freak17"]Ze heeft thee over haar toetsenbord heen gegooid en nu werken de toetsen Q tot en met Y niet meer, maar verder alle toetsen wel.[/quote:58df12b115] En was dat thee met suiker. Dan kun je dat toetsenbord zo goed als verloren beschouwen.
  [quote:58df12b115="pc_freak17"]Wie weet er een oplossing voor dit probleem (als die er is!)[/quote:58df12b115] Ik vond al googlend de volgende oplossing. Je vriendin zou een Flexibel Mini Toetsenbord kunnen aanschaffen.
 • ja het was inderdaad thee met suiker, dus dat betekent een overleden toetsenbord.
  Dat flexibele ding is op zich best een idee, maar ik moet hem toch eerst eens zien en uitproberen, want als hij zo geweldig is als gezegd wordt dan is het raar dat niet elk toetsenbord op die manier gemaakt is!
 • [quote:b2462f7649="pc_freak17"]En was dat thee met suiker. Dan kun je dat toetsenbord zo goed als verloren beschouwen. [/quote:b2462f7649]niet helemaal zeker: 'k heb ooit wat cola over mijn toetsenbord gekletst, gelukkig niet te veel, enkele toetsen deden het niet.

  Probeer het tobo open te schroeven en van de betreffende letters de contactjes met gedestileerd water / bronwater (plat) en een penseeltje te 'wassen' en te laten drogen.

  Bij mij was het euvel op die manier verholpen. Alleen kwestie van bij die contactjes te kunnen komen met een borsteltje…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.