Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

muis doet het niet

Anoniem
Passer
3 antwoorden
 • Heej,

  Mijn broer heeft een nieuwe muis, waardoor ik zijn oude muis mag hebben. Nu wil ik die muis op mijn computer aan sluiten. Hij gaat proberen me muis te instaleren, maar dit lukt niet. Hij kan hier geen stuurprogramma voor vinden. Nu heb ik al op internet gezocht naar een stuurprogramma voor me muis maar die is niet te vinden voor vista, nu heb ik een stuurprogramma voor xp geinstaleerd op mij vista, maar doet de muis het nog steeds niet. Als ik dan ga kijken bij de usb porten waar hij in zit staat er dat hij wel iets heeft gevonden maar een onbekend apparaat die niet werkt en waar geen stuurprogramma voor is.

  Weet iemand de oplossing

  Het gaat hier om een trust MI-4500X Wireless Optical Mouse

  grt. Joeri
 • Draadloos.. altijd ellende….. Staan de knopjes goed op je muis aansluiting? als het goed is zit er een signaal knopje op toch?
 • [quote:abfb62ce1f]Citaat: Het gaat hier om een trust MI-4500X Wireless Optical Mouse [/quote:abfb62ce1f]
  Dus een draadloze muis van een C-merk.
  Je hebt de muis (zender) en een ontvanger welke wel voorzien is van een draad die je op een usb poort moet aansluiten. In beiden moet een goede batterij!
  Dan pc opnieuw opstarten en dan zowel op het knopje op je ontvanger en het knopje aan de onderzijde van je muis indrukken. De zender en de ontvanger proberen elkaar dan te "localiseren".
  Als dat gelukt is kun je de muis gebruiken.
  Je hebt beslist geen aparte driver nodig, in XP en zeker in Vista moet die herkend worden.
  Ga desnoods eerst in het configuratie menu naar de muis en kijk bij de eigenschappen bij hardware wat daar staat, je mag/moet hier alles verwijderen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.