Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Geen geluid

6 antwoorden
  • Hoi, ik heb een Medion multimedia computer met Windows Vista Home edition. Na installatie van een Trust WB-3400T webcam doet het geluid het niet meer. Buiten een compleet nieuwe installatie van mijn PC heb ik al van alles geprobeerd. Opnieuw installeren geluidsdrivers, deïnstalleren webcam en opnieuw installeren geluidsdrivers. Download van de nieuwste drivers voor geleuid en webcam. Nul komma nul resultaat. Hardwarematig klopt alles, want als ik mijn computer als multimediabox gebruik, krijg ik er gewoon geluid uit. Als iemand suggesties heeft hoor ik het graag. Henri
  • een webcam heeft vaak een microfoon. Mogelijk conflicteren deze instellingen met je gewone geluidskaart. Als je in systeembeheer geen gele vraagtekens meer hebt moet je gewoon even stoeien met de windows mixer, deze is op te vragen in configuratie scherm onder geluiden. Hier staat vast een schuifje op "dempen".
  • Een tip over de webcam. Als je de webcam niet aanhebt, sluit hem dan ff af. Er zijn namelijk mensen, die de webcam via een andere computer aanzetten kunnen. Daardoor kun je soms heel "mooi" op de webcam komen. :evil:
  • ik heb dit probleem ook is gehad. my is het gelukt het repareren via Start>Uitvoeren>msconfig>enter>En dan een rondje zetten voor Normaal Opstarten! ik heb dit getest op me XP systeem daar werkte het ik weet niet of het ook werkt op een Vista systeem ! [img:562aaa6ab0]http://www.picupload.nl/uploads/wdmfzuxfcf2yp7qozbdtmn5w0uioi1z.png[/img:562aaa6ab0]
  • Misschien is het probleem opgelost met een externe usb geluidskaart? :? Ik zag ze laatst op www.bluepc.nl voor 9,95.
  • j.jansen maakt het juist erger

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.