Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

accu laadt niet op?!

Anoniem
manja
2 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  ik ben nieuw en zag vele reacties staan bij andere onderwerpen en vragen dus ik hoop dat jullie mij ook kunnen helpen.

  Ik heb een laptop gekregen van mijn overleden oudoom. het is een HP pavilion zv5000 en hij was/is prima in staat. Mijn oudoom werkte er niet zoveel op en het is nu ruim een half jaar geleden dat hij overleden is.

  Hij werkt alleen op stroom wat ik behoorlijk irritant vind natuurlijk. momenteel ben ik het advies van een van jullie aan het opvolgen..accu eruit, opstarten zonder accu uitzetten en dan accu erin.

  Ik ben alleen bang dat dit niet zal helpen, iemand andere tips?

  O en hij heeft XP erop, is het verstandig op Vista erop te zetten? Of juist niet (ben echt een leek hierin) én is dat makkelijk om het om te zetten als je de software hebt?

  alvast vriendelijk bedankt

  gr Manja
 • die accu´s hebben een beperkt leven. zeker als zo´n laptop een tijdje heeft stilgestaan, en misschien ¨uberhaupt maar zelden heeft aan gestaan.
  soms pakt zo´n ding het wel weer op las je er een tijdje mee werkt, maar de kans daarop is niet zo groot. als je een beetje shopt kan je voor minder dan een 100 euro wel een ander kopen als je los van het net wilt kunnen werken.
  ik zou er geen vista op zetten: zo te zien heeft het apparaat wel leuke specificaties maar 512 mb geheugen is niet echt je dát voor vista.
  en je kan in dit forum nogal wat verzuchtingen tegenkomen dat je maar beter xp kan houden…. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.