Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Bij afdrukken worden sommige pagina's niet afgedrukt

Anoniem
Prin0096
9 antwoorden
 • Ik heb een HP Photosmart 2575 All-in-one en als ik daarmee een bestand van meerdere pagina's wil afdrukken (maakt niet uit wat voor soort bestand) dan worden sommige pagina's niet afgedrukt die pagina's blijven blanco op een streep aan de zijkant na. Opnieuw installeren van de printer heeft niet geholpen. Wie weet raad?
 • kijk eens in het afdruk beheer of daar wel staat alles afdrukken of zo iets
 • Alles staat goed ingesteld volgens mij. Het rare is dat op een willekeurige manier sommige pagina's gewoon niet afgedrukt worden. En dan niet aan het eind of aan het begin, gewoon midden in het document.
 • Welke Windows versie draai je? Heb je dit afdrukprobleem alleen met één bepaalde applicatie? Check intussen alvast Microsoft Support http://support.microsoft.com/kb/308028/nl
 • Volgens mijn vriendin (het gaat om haar pc) doet het probleem zich alleen voor met bestanden die van een bepaalde website komen. Zou het kunnen dat er in die bestanden af en toe een bepaalde code staat waar de printer geen raad mee weet? En welke code zou dat dat kunnen zijn?
 • Ik vermoed dat dit te maken heeft dat de volledige pagina niet op 1 A4 vel past, waardoor sommige gedeelten (streep) op een nieuw vel worden geplaatst. Bij Canon kan je dit voorkomen door het installeren van Easy-Webprint: hiermee wordt de volledige pagina op 1 vel geperst of zo efficiënt mogelijk geplaatst dat er zoveel mogelijk volle pagina's eruit komen. Eventueel kan je proberen om "fit to page" instellen als dat in de printerdriver mogelijk is.

  Zoals je vriendin al aangeeft is dit slechts bij sommige websites (die blijkbaar niet echt goed zijn geprogrammeerd) en dit versterkt mijn vermoeden.
 • Hoe kan het dan dat sommige pagina's gewoon worden overgeslagen? Want soms worden van een tekst b.v. pagina 3 en 5 wel afgedrukt maar pagina 4 niet. I.p.v. pagina 4 komt er dan alleen een leeg vel uit, vaak met alleen een streep aan de zijkant.
 • [quote:44d4eb34f4="apriethoff"]Hoe kan het dan dat sommige pagina's gewoon worden overgeslagen? [/quote:44d4eb34f4] Hoe worden die sites dan getoond in Bestand > Afdrukvoorbeeld?
 • Op het scherm ziet alles er normaal uit. Het gaat om teksten met daarin een aantal plaatjes (jpg-bestanden).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.