Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Divx afspelen mp3

5 antwoorden
  • Goede avond, Ik heb enige tijd geleden een Creative Zen 8 GB speler gekocht. Deze mp3 speler zou de bestandindeling DIVX. af moeten kunnen spelen. Volgens mij is divx het zelfde al avi. Maar als ik een avi. bestand erop plaats en probeer af te spelen. Zegt die dat hij het niet af kan spelen. Hoe komt dit? Alvast bedankt!
  • Lang niet alle AVI's zijn DivX. DivX is een codec die je gecodeerde files als .AVI opslaat. De films van mijn camera zijn ook AVI, 10gb per stuk reken mara dat dat geen DivX is. [url=http://www.epizenter.net/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?160610]Antwoord[/url] (of in elk geval leesvoer)
  • http://nl.wikipedia.org/wiki/AVI_%28bestandsindeling%29 Inderdaad, is alleen een benaming voor het soort video en die extensie staat voor diverse soorten indelingen.
  • Okee bedankt! Weten jullie misschien hoe ik kan zien dat iets wel divx is. En dus ondersteund wordt door mijn mp4?? EDIT: Aah ik zie je link van het lees voer! Bedankt ik ga het is even bekijken.
  • [url=http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=determine+codec&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8]Leesvoer[/url] mbt de vraag voor je EDIT :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.