Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Boxen

Anoniem
kappy
8 antwoorden
 • Even een vraagje over boxen. Ik wil een 2.1 speakerset voor mn computer, omdat ik het nu altijd met mijn headset doe. Ik wil ook zonder mijn headset muziek willen luisteren (zit niet altijd even fijn). Ik heb niet al te veel geld voor een speakerset en dacht dus zo tussen de 50 en 75 euro.
  Met logitech heb ik goede ervaringen dus heb ik daar al een beetje rond gekeken. Toen belande ik op de x-230 en de z-3e. Misschien hebben anderen hier ervaring mee (of ze goed zijn dus) en welke ik het best kan nemen. Misschien heb je nog heel andere merken die beter zijn. Laat het me weten.
  Alvast bedankt, Cas
 • Zijn beide heel aardige sets, waarbij de Z3e wat beter is. Je hebt ook nog de Z4, die net binnen het budget valt.

  http://www.azerty.nl/producten/product_detail/184/4423/z-4.html
 • Ja die had ik ook al gezien :wink: alleen de boxjes hebben geen rooster ervoor zitten waardoor het denk ik sneller kapot gaat (je kan de ronde dingen dan makkelijk indrukken waardoor hij kapot gaat of is dat niet zo?).
 • Je hoeft er natuurlijk niet steeds met je fikken aan te zitten. :-)
  De Z-3e heeft wel grilles.
  http://www.techzine.nl/exreviews/4711/Logitech-Z-3-Speakers-at-TechNeek.html
  http://www.azerty.nl/producten/product_detail/184/633/z-3e.html
 • Ja snap ik ook wel :P maar ik heb nog wel eens kleine neefjes op bezoek die overal aanzitten :wink: . Dus moet een beetje stevige hebben. Maar ik denk dat ik voor de z3e ga (zwarte). Vind ze trouwens ook mooier dan de z4.
 • Maar wat ik eigenlijk wilde weten is, of iemand ervaring heeft met deze boxen (z3e) en dus weet of het goed werkt enzo. :wink:
 • Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar wel van diverse mensen gehoord, dat ze er hele tevreden mee waren.
 • Een goede optie is om een USB-stick of CD mee te nemen naar de winkel en er dan gewoon naar te luisteren.
  De wat grotere zaken hebben dit soort setjes wel aangesloten staan en er gaat niets boven je eigen oren, zeker in combinatie met muziek die je kent.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.