Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Laptop valt zomaar uit!!

Anoniem
NHubregtse
6 antwoorden
 • Hey,

  sinds een paar maanden valt mijn laptop regelmatig uit. dat gebeurt vooral na dat ie een paar uur aan is gestaan..

  Bij het uitgaan, krijg ik hetvolgende blauwe scherm http://i26.tinypic.com/14v2xy8.jpg

  daarna start ie weer vanzelf op..

  Ik heb veel dingen geprobeerd om het probleem te verhelpen, maar ik heb nog steeds geen oplossing.. Ik heb bijvoorbeeld de cooler schoongemaakt en gescant met onder andere AVG 8.0 en Ad-Aware en een paar online scanners..

  Kan iemand me hepen?
 • Niemand die me kan helpen hier???
 • je hard disk is versleten , ga op zoek naar een nieuwe of laat je disk controleren. Ga naar deze computer-rechts klik op C- eigenschappen- tabblad extra- op fouten controleren= nu controleren.
 • [quote:0ebd0196a8="boodhaa"]je hard disk is versleten , ga op zoek naar een nieuwe of laat je disk controleren. Ga naar deze computer-rechts klik op C- eigenschappen- tabblad extra- op fouten controleren= nu controleren.[/quote:0ebd0196a8]

  Sorry hoor, maar de HDD die ik nu heb is een paar weken oud.. Dus het ligt zeker niet aan de Hard disk..
 • Denk dat de laptop toch niet voldoende stofvrij is gemaakt, ook de grafische kaart ontdaan van het stof? zo ook het koelblok onder die ventilator?
 • [quote:511e9bacfe="Lange Pier"]Denk dat de laptop toch niet voldoende stofvrij is gemaakt, ook de grafische kaart ontdaan van het stof? zo ook het koelblok onder die ventilator?[/quote:511e9bacfe]

  Ik heb de koeler zelfs eruit ehaald en heel goed schoongemaakt.. Hij zit er nu heel schoon uit.. iemand nog suggesties please?? waar zit ookal weer de grafische kaart??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.