Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Cardreader werkt niet goed

Anoniem
arjan_hoek
9 antwoorden
 • Ik heb laatst een 17-in-1 cardreader gekocht van silicon power. Eerst werkte het allemaal prima, maar nu ik de computer opnieuw heb geïnstalleerd, werkt het niet helemaal goed meer. Als ik 'm via de usb aansluit, is wel te zien dat er 2 verwisselbare schijven zijn, maar als ik er een kaartje in doe, moet ik 'm eerst formatteren, terwijl er wel gewoon wat op staat. Maar dan nog, als ik op ok druk, en 'm wil formatteren, geeft de computer even later aan dat het formatteren niet voltooid kan worden. Weet iemand hoe ik dit probleem op kan lossen?
 • beetje vreemd 17 in 1 en maar twee verwisselbare schijven .
  ik heb er een 15 in 1 ik heb 4 verwisselbare schijven .
  dan zit er toch iets niet goed aangesloten
 • Nee dat klopt wel. Er zitten 2 'gaten' in waar ik een kaart in kan stoppen, maar je hebt een aantal verschillende kaarten met dezelfde grootte, vandaar die 2 verwisselbare schijven. Maar het enige probleem is dus dat ik het kaartje zelf niet kan zien wat erop staat.
 • Ontdekt de computer de cardreader wel?
 • [quote:702c681271="Sattaro"]Ontdekt de computer de cardreader wel?[/quote:702c681271]
  voor dat je wat neer kalkt .
  lees dan eerst het gehele topic .
  de TS heeft het over twee verwisselbare schijven.
  dus he reader wordt gewoon herkend
 • [quote:eb9804525c="arjan_hoek"]Maar dan nog, als ik op ok druk, en 'm wil formatteren, geeft de computer even later aan dat het formatteren niet voltooid kan worden. Weet iemand hoe ik dit probleem op kan lossen?[/quote:eb9804525c]

  Ten eerste: Weet je wel wat formateren is?
  Ten tweede: Als hij vraagt om formatteren dan is er iets mis met de pc. HIj leest de cardreader niet goed.

  Ik zou eerst de pc zonder cardreader opstarten, dus de cardreader uit de pc halen. Dan zou ik de computer uit doen en de cardreader weer aansluiten. Dan de drivers opnieuw installeren, tenzij Windows dat zelf doet
 • Ja ik weet wat formatteren is.
  Ik heb net een ander kaartje geprobeerd, en die werkte wel, dus ik denk dat er iets met het kaartje is. Heb 'm ook even in de fotocamera gedaan, en die gaf aan dat er een geheugenkaart fout was.
 • Ik heb nog eens even nagedacht over hoe het zou komen, en ik heb geloof ik al wat gevonden. Ik heb namelijk iets op het kaartje gezet met windows vista, readyboost ofzoiets. Ik weet niet meer hoe het heet, maar er kwam een schermpje dat het apparaat daarmee sneller zou kunnen werken, en ik heb domweg op ja geklikt. Maar dat staat er nu op. Zou het daar aan kunnen liggen?
 • Ik ben niet vertrouwd met readyboost, maar ik veronderstel dat er een bepaald bestandssysteem is aangemaakt dat niet compatibel is met FAT 16 / 32.
  Kaartje volledig formateren (niet snel formateren) in b.v. Fat 32

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.