Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Pentium II perikelen...

Anoniem
Griffioen
4 antwoorden
 • Er zullen op de doos van de DVD brander (als je die tenminste nog hebt :P) systeemeisen staan. Maar het zal allemaal waarschijnlijk werken, dus gewoon ff proberen.
 • Één van mijn PC's is een:
  - Pentium II (233Mhz)
  - 256Mb memory
  - 4,5 Gb Harde Schijf
  … enzovoorts
  De Lite-On CD-Brander kapte d'r vandaag echter mee en scheidde ermee uit ! (Dat doen die dingen namelijk best weleens !). Nu heb ik ergens boven in huis nog wel een [b:d1daf29c9d]DVD[/b:d1daf29c9d] brander liggen. De grote vraag is of die ingebouwd (en natuurlijk daarna goed werkend) kan worden in deze Pentium II ???
  Bij voorbaat alvast mijn dank voor uw antwoord(en).
 • Dank voor je antwoord ArneLH.
  Systeemeisen heb ik niet van die brander. Hij komt uit een andere pc waarvan het moederbord kapot ging. O.a. die DVD Brander heb ik ervan bewaart. Verder las ik ooit weleens ergens dat een Pentium II niet zoveel aankon op dit gebied en dat je voor een DVD Brander ook een bepaalde hoeveelheid geheugen (meer dan 128) aan boord moest hebben…
 • Het hangt er deels vanaf, welk besturingssysteem je gebruikt.

  Met een "zuinig" besturingssysteem, zoals Windows 98, Windows 2000 of Xubuntu Linux 8.04 ( http://nl.archive.ubuntu.com/ubuntu-cdimage-xubuntu/releases/8.04/release/ ), zal het wel lukken met die brander, denk ik.

  Groet, Pjotr.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.