Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Call Of Duty 4 op laptop brengt problemen

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Hallo ik heb een laptop. Echt om te gamen is het niet voor bedoeld maar kan er toch aardig mee vooruit. Alleen het probleem is met Windows Vista lagt die heel erg. Dus ik afgelopen keer gekeken hoe het met Windows XP liep. Liep als een zonnetje, alleen tot het moment dat die vanwege de warmte uitviel. De laptop is van het merk Acer en het is een Travelmate 7250. Daarom mijn vraag wat is het verschil tussen Windows XP dat die daar wel goed loopt maar na een tijd uitvalt en met Windows Vista nogal lagt en niet uitvalt. Nou ja minder vaak dan alleen als ik hem op een zachte ondergrond gebruik.
 • Ik game ook wel eens op mijn laptop (BTO 15W25+) maar ik heb nergens last van. Niet onder XP pro. en ook niet onder Vista Ultimate.
  Je moet er natuurlijk wel voor zorgen dat de luchtingang en uitlaat van de laptop vrij blijven. Daarvan heeft hij overigens meerdere denk ik.
  Op een harde ondergrond (tafel) kan je het beste gamen. Zo houd je voldoende ruimte onder de laptop voor luchtstroming.

  Je hebt overigens niet een Acer 7250, maar een 7520. Zou je mij eens kunnen vertellen welke versie je daarvan hebt?
 • mss een laptopcooler halen bij de mediamarkt ? kost ong. 20 eurie, en dan wordt ie een stuk minder warm. Ik zit er zelf ook aan te denken zo'n ding te nemen.

  ik heb trouwens een C2D T5450, 2gb mem, 8600GS 512mb ;) COD4 loopt op med instellingen als een zonnetje.
 • Moet je de Recom cooldesk pro halen. die heeft een 22cm fan en kan je de snelheid regelen.

  'T kost wat maar je hebt ook wat.
 • De versie van mijn laptop is Travelmate 7520-5A2G12Mi. Ook heb ik een probleem als ik aan mijn bureau zit dat die zelfs dan nog onder Windows XP na een level van 30 minuten al uitvalt. Bij windows vista wordt die wel warm dan en valt die alleen uit als ik op mijn bed zit of op mijn schoot heb. Ik weet niet of het aan mijn muis kan liggen dat die warm wordt maar dat lijkt mijn sterk. Ik weet niet of je wat specs hebt van die koeler(mediamarkt) want ik heb al bij computerland en de mycom gekeken maar daar zijn ze te klein voor mijn laptop. Mijn laptop is namelijk 400 (W) x 290 (D) x 30.3/43.3 (H) mm.

  De volgende koelers heb ik daar kunnen vinden.
  Cooler Master Notepal 320 (B) x 300 (D) x 42 (H) mm
  Cooler Master Infinite 380 (B) x 300 (D) x 50 (H) mm
  Zalman ZM-NC1000 308 (L) X 330 (B) x 40 (H) mm

  Die recom moet je zeker online bestellen? En dat mag ik eigenlijk niet echt snel doen van mijn ouders:(.
 • Ik heb een Acer aspire 5315. Heb ook het probleem dat de laptop af en toe uitvalt, en dat ie dan heel warm is. Eerst had ik hem af en toe op m`n schoot, maar zet m meestel op tafel, dus de koeling is niet afgesloten dan. Iemand andere oplaossingen hiervoor?

  barryman
 • De meeste laptops die te warm worden krijgen dit probleem na enige tijd . Als ze nieuw zijn is er niets aan de hand.
  Mijn Medion laptop die verder prima werkt heeft vooral bij heftig videokaart gebruik zoals spelletjes of video (films) kijken ,temp problemen. Na enige tijd valt hij, of zij (weet dit eigenlijk nog steeds niet) gewoon uit. Besefte 2 jr geleden dat het wel eens stofophoping rond heatsink of koel kanalen kon zijn en heb er de stofzuiger bij gehaald. Met het dunste hulpstuk(hoogste luchtsnelheid) bereik je het beste effect. Hou deze dicht bij de uitlaat openingen en doe dit zo'n 20 sec per opening en herhaal het enige keren. Ik merkte meteen verschil, coolfan vaak langer stil. Maar na enige tijd moest ik dit steeds vaker doen, dus denk dat stof
  blijft ophopen in het interne gedeelte en de echt goede oplossing zou het openmaken van de laptop zijn en eens goed schoonmaken. Voorlopig doe ik dat nog niet maar zal er straks niet aan ontkomen. Je kunt het ook laten doen uiteraard bij de vakman. Noodgreep die ik voorlopig nog toepas is de laptop op twee koelelementen uit de diepvries te plaatsen. Van die dingen voor in de koelbox.Uiteraard op een harde ondergrond te gebruiken (dienblad o.i.d) Gebruik zelf een glazen snijplank(paar euro bij Xenos).Kan nu een hele avond gamen met één koel "lading" :D
  Maar nogmaals de enige echte oplossing is laptop intern reinigen.

  Succes
 • Ik heb al een oplossing gevonden. Ik had met acer gebeld en die zeiden dat je bepaalde software moest downloaden om de bios te updaten. Ik kreeg van acer toen een mail met daarin de linknaar de software en kon zo de bios updaten d.m.v winflash.

  Sluit notebook aan op netstroom.

  Download volgend bestand:
  ftp://ftp.acer-euro.com/notebook/aspire_5315/vista/Bios/v1.40.zip

  Uitpakken en daarna WINFLASH.zip uitpakken. Uitgepakte bestand uitvoeren.

  Na dit gedaan te hebben is mijn laptop geen een keer meer uitgevallen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.