Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

help ik ben opzoek naar een top notebook

Anoniem
godgamin
6 antwoorden
 • Neem geen alienware!!! Veel te duur voor wat je krijgt, kan je net zo goed een mac van apple nemen omdat die nog mooier zijn en ongeveer even duur voor wat je krijgt. Ik zou eens op www.xxodd.nl kijken. Zijn heel goed qua prijs kwaliteits verhouding. Je hoeft daar niet eens windows erbij te nemen :wink: . Ow en als je toch niet zo heeel veel doet met je pc (ik bedoel dus geen zware programma's gebruikt) zou ik kiezen voor een mac 8) , zijn supermooi en ook nog eens een mooi OS zie: www.apple.nl alleen wat duurder, maar dat maakt je toch niks uit 8)
 • Beste lezer,

  Ik hoop dat je mij kunt adviseren omtrent uitzoeken van een goede notebook.
  Ik ben opzoek naar een krachtige “monster” notebook als vervanging van een desktop. Omdat mijn baas het betaalt speelt geld niet echt een rol en heb ik een besteedbaar budget van €2.600 om een prachtapparaatje te kopen.

  Waar ik het voornodig heb is divers van gewone office werk tot aan design van website en bewerking van foto’s en video’s. Helaas heb ik niet zoveel verstand van hardware waardoor ik me in de winkel vaak laat mee slepen door gladde verkooppraatje die maar een doel hebben provisie van de verkoper op schroeven. Ben een vrouw die dol is op gadgets en ze weten altijd wel mij de gevoelige snaar te raken. Ach iedereen (wellicht jij dan niet) herkent dit verhaal.

  In het verleden heb ik een Sony gehad maar gaandeweg ben ik erachter gekomen dat Sony liever bevriend is met mijn creditcard dan leveren van kwaliteit. Echter gek genoeg ben ik weer aan te twijfelen om tussen 2 tal van hun notebook uit de AR-serie.

  Kan jij me aub helpen om een betrouwbaar fabrikant te vinden en waar ik op moet letten ?

  Alvast mijn dank.

  Groeten,

  Mona
 • Alienware.
 • Mischien is dit iets.
  http://www.frieslandcomputers.nl/shop_detail.php?id=2193
  Prijs is zonder OS

  Of anders:
  http://www.laptops4u.nl/info/vx2se-ak001g-1800.html
  http://www.laptops4u.nl/info/m570ru-u-x9000-1771.html
 • [quote:53a2f6c371="godgamin"]Neem geen alienware!!! Veel te duur voor wat je krijgt, kan je net zo goed een mac van apple nemen omdat die nog mooier zijn en ongeveer even duur voor wat je krijgt. Ik zou eens op www.xxodd.nl kijken. Zijn heel goed qua prijs kwaliteits verhouding. Je hoeft daar niet eens windows erbij te nemen :wink: . Ow en als je toch niet zo heeel veel doet met je pc (ik bedoel dus geen zware programma's gebruikt) zou ik kiezen voor een mac 8) , zijn supermooi en ook nog eens een mooi OS zie: www.apple.nl alleen wat duurder, maar dat maakt je toch niks uit 8)[/quote:53a2f6c371]

  Sommige Diabloo notebooks zijn dezelfde die ze ook onder de naam van XODD verkopen.
  http://www.laptops4u.nl/info/m570ru-u-x9000-1771.html
  http://www.xxodd.nl/index.php?p=artikel&ID=261&e=1

  Houdt onder andere rekening met een snelle harddisk 7200rpm en voor een desktop vervanger een 17 inch scherm.
 • Er zijn twee goede keuzes vind ik:

  Mac OS 10.
  De macbook pro.
  Mijn favoriet, een vriendin heeft er 1, nu al een jaar zonder reboot. Ontzettend stabiel en supersnel.
  Koop dan geen Office maar OPEN OFFICE.

  Windows.
  De DELL XPS, volgens mij de 2000 serie. 2500 euro. Beste en meest krachtige Windows laptop die ik zelf gezien heb.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.