Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

laptop

Anoniem
koerdi
2 antwoorden
 • eej mensen,

  ik ben nieuw hier dus ik wet niet of ik in het goede topic zit. Maar ik heb een vraagje. Ik heb op bol.com een mooie laptop gezien namelijk de Toshiba Satellite P300-17R 3072MB / 200GB. Hier een linkje http://www.nl.bol.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/nl/-/EUR/BOL_DisplayProductInformation-Start?BOL_OWNER_ID=9000000006115600&Section=SCE&iref=banner_mhp_1L.

  ik wil voornamelijk een snelle verwerking van afbeeldingen en excel enz. Games hoef ik niet te spelen. Is dit een laptop met goede specificaties voor mijn eisen? ook wil ik dat hij gewoon snel opstart.

  thx
 • Laptop is wel geschikt lijkt me. Hou er wel rekening mee dat Vista over het algemeen niet echt rap is met opstarten, maar de slaapstand (sluimerstand in Vista) is daar een uitkomst voor.

  De hardeschijf is hierbij hooguit nog de beperkende factor, maar dat hangt een beetje af van de gebruikte schijf, wat helaas niet bij de specificaties staat. Of je hier heel veel van merkt is nog maar de vraag.
  Echt draagbaar is de laptop niet vanwege de 17" monitor. De resolutie van het gebruikte paneel vind ik op mn 15,4" scherm wel erg fijn.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.