Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Nieuwe PC

Anoniem
None
9 antwoorden
 • [quote:a58f45f0ad="Obi-wan-kenobi"]Voor kantoordoeleinden kun je wellicht beter ff bij Dell kijken, zie bijv. deze aanbieding van 249 euro excl. BTW (incl. Vista en bezorgkosten):
  http://www1.euro.dell.com/content/products/features.aspx/4x_vostro_200?c=nl&cs=nlbsdt1&l=nl&s=bsd

  De harddisk upgrade van 320GB naar 500GB is overigens wel aan te raden … en misschien een iets luxere muis en/of toetsenbord. Of een speakersetje?[/quote:a58f45f0ad]

  diegene (mijn vader) wil dat ik het voor hem in elkaar zet. Hij wil geen gedoe met computerfabrikanten. En ik zet het graag voor hem in elkaar :)
 • Ik heb van iemand de opdracht gekregen om een PC te bouwen voor kantoordoeleinden. Ik wil de hardware graag bestellen bij azerty. Heeft iemand ideeën? Diegene wil er maximaal €320,- aan besteden.

  P.S. Oók voor kantoordoeleinden moet de PC snel zijn.

  Alvast bedankt.
 • 320 alleen de kast met inhoud? Of moet windows erbij, beeldscherm, installatie, assemblage, etc.
 • Voor kantoordoeleinden kun je wellicht beter ff bij Dell kijken, zie bijv. deze aanbieding van 249 euro excl. BTW (incl. Vista en bezorgkosten):
  http://www1.euro.dell.com/content/products/features.aspx/4x_vostro_200?c=nl&cs=nlbsdt1&l=nl&s=bsd

  De harddisk upgrade van 320GB naar 500GB is overigens wel aan te raden … en misschien een iets luxere muis en/of toetsenbord. Of een speakersetje?
 • [quote:60997a5a26="gerben"]320 alleen de kast met inhoud? Of moet windows erbij, beeldscherm, installatie, assemblage, etc.[/quote:60997a5a26]

  Kast met inhoud + vista basic BOX, verder niks erbij.

  Qua processor zou ik wel een AMD X2 4000+ willen gebruiken, of is dat slecht gedacht?
 • Vista basic kost al 75 euro, en dan blijft er niet veel over. Het wordt wel een beetje budgetwerk (prijzen azerty:

  [img:782de29a90]http://img440.imageshack.us/img440/3122/clipboard01fr8.th.png[/img:782de29a90]
 • [quote:9b3b653744="Markmu92"]diegene (mijn vader) wil dat ik het voor hem in elkaar zet. Hij wil geen gedoe met computerfabrikanten. En ik zet het graag voor hem in elkaar[/quote:9b3b653744]Koop je toch stiekem een Dell en schroef je 'm helemaal uit elkaar en weer in elkaar? :wink:

  En met losse onderdelen zit je ook met "gedoe met computerfabrikanten" omdat die onderdelen ook uit een computerfabrieken komen …

  Het voorbeeld van Gerben laat ook al zien dat je bij Dell gewoon voordeliger uit bent: Dell systemen zitten ook een in degelijke, stille behuizing.

  Bespaar je ook de rompslomp als blijkt dat 1 onderdeeltje niet werkt: dan ben je weer wat tijd kwijt met zoeken welk onderdeeltje en met RMA'en. Met zo'n Dell is het gewoon stekker erin en gaan.
 • Ik zou zelf ook liever die dell nemen. Scheelt je ook een hoop werk.
 • Bedankt voor jullie hulp. Ik ga mijn vader aankaarten of hij alsnog een dell wilt nemen, anders maak ik de pc zelf. Ik heb er al enige ervaring mee.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.