Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

2 HDD's, op welke zal ik frapsen?

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Gegroet :)

  Ik heb een nieuwe computer besteld en kan nu kiezen hoe ik het ga indelen qua partities enzo. Ik heb een 74Gb Raptor en krijg er een 300Gb Velociraptor bij, die iets sneller is dan de Raptor.
  Mijn plan was om de 300gb schijf simpelweg in twee partities van 150gb te delen. Alle programma's, spellen etc in de eerste partitie. Ik hou me ook graag bezig met het frapsen van WoW of AoC.

  Nu is mijn vraag: Kan ik Fraps beter laten schrijven naar de 74gb raptor of naar de 2e (150gb) partitie van de velociraptor? Is het zo dat een HDD er moeite mee zou hebben om een spel te draaien én grote hoeveelheden te schrijven op een ander deel van de harde schijf?
 • Voor warcraft maakt het niet veel uit. Ik heb zonder problemen die game vanaf mijn raid schijven gecaptured. Let er wel op datje captured op 60 fps ipv 30 fps anders speel je namelijk ook op 30 fps…

  Age of conan geen idee, wel zware game hoorde ik dus dan zou ik inderdaad op een andere schijf laten wegschrijven.Echter aan 74 GB heb je niet genoeg. Als ik capture is het een GB per minuut minstens.
 • Aye de GB's vliegen voorbij :D Is inderdaad jammer van 'maar' 74gb, maar ja ik ben al gewent dat ik fraps niet continu aan kan laten staan dus dat is het ergste nog niet

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.