Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Mijn Dvd Speler doet niet meer..

Anoniem
None
6 antwoorden
 • yahoo, het zou verbóden moeten worden! :D
 • Ik heb een dvd speler in mijn pc.. dat ook mijn cdroms leest, kheb geen verstand van pc´s maar in ieder geval hij gaat nog wel open enzoow, hij werkt nog wel maar hij leest gewoon niks?. Verder staat hij ook niet bij deze computer.. Wie kan me helpen (A). Mijn dvd speler als iemand er een driver voor heeft dit is de naam: PBDS DH-16A1P ATA Device . Ik heb trouwens een vista Pc. dus ik moet een driver hebben voor vista..

  Bij voorbaad dank.
 • [quote:cf5920acfa="Bardemans"]Ik heb een dvd speler in mijn pc (..) hij werkt nog wel maar hij leest gewoon niks?. Verder staat hij ook niet bij deze computer[/quote:cf5920acfa] Zie je die dvd speler nog wel in het BIOS en het Apparaatbeheer?
  [quote:cf5920acfa="Bardemans"]dus ik moet een driver hebben voor vista.[/quote:cf5920acfa] Daarvoor gebruikt Vista toch al algemene drivers. Al gaat het volgende topic eigenlijk over "CD-Rom en DVD speler weg waren uit Deze Computer in Windows 2000/XP" staat er wellicht toch iets bruikbaars in
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=137793&highlight=
 • Ik heb idd Vista, maar ik hoor nu van een vriend dat het misschien ligt aan me dvd speler zelf, dus dat ie gewoon kapot is? en dat het niet ligt aan de drivers.. kan dat zoow zijn? anders zet ik die van me oude pc er in.. Bedankt iig!

  Btw: ik ziet mijn dvd speler wel bij mijn apperaten, maar daar staan dan een uitroeptekentje voor en dit staar erbij:

  Kan het apparaatstuurprogramma voor dit apparaat niet in het geheugen laden. Mogelijk is het stuurprogramma beschadigd of het ontbreekt. (Code 39)

  Klik op 'Naar oplossingen zoeken' als u gegevens over dit apparaat naar Microsoft wilt verzenden en wilt kijken of een oplossing beschikbaar is.
 • [quote:58dcf26d34="Bardemans"]Btw: ik ziet mijn dvd speler wel bij mijn apperaten, maar daar staan dan een uitroeptekentje voor en dit staar erbij: Kan het apparaatstuurprogramma voor dit apparaat niet in het geheugen laden. Mogelijk is het stuurprogramma beschadigd of het ontbreekt. (Code 39) [/quote:58dcf26d34] Wellicht staat er iets bruikbaars op Microsoft Windows Vista Community Forum over onderwerp "Na yahoo NU window problem met DVD" http://www.vistaheads.com/forums/microsoft-public-nl-windows-vista/185302-na-yahoo-nu-window-problem-met-dvd.html
 • Harstikke bedankt! hij doet het weer top! Harstikke bedankt! :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.