Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Computer crashed sinds kort heel vaak.

Anoniem
djdennis91
6 antwoorden
 • Hallo, ik heb de laatste tijd veel problemen met mijn computer. Waar ik vroeger eigenlijk nooit last van had. Het probleem is mijn beeld helemaal freezed, en het is niet alleen mijn beeld mijn geluid blijft ook hangen en hij kan gewoon helemaal niks meer. Maar het gekken is dat hij af en toe wat anders doet:
  1. Het meeste Freezed die gewoon, staat dus helemaal stil en ik kan alleen doormiddel van de uit knop op mijn pc lang indrukken hem uitzetten.
  2. Hij gaat heel langszaam lopen en freezed een paar seconde, en gaat dan gewoon weer door. (Dit komt niet vaak voor)
  3. Hij Start gewoon opeens opnieuw op.(gebeurt ook niet vaak).

  Het probleem komt vaker voor als ik mijn computer lang heb aanstaan, of als ik games aan het doen ben.
  Soms kan ik gewoon heel de avond door spelen of werken op de pc.
  En andere keren lukt dit weer niet. Dit vind ik raar.

  Ik heb het ook al aan andere mensen gevraagd, en die dachten dat het aan mijn koeling lag. Maar daar is naar gekeken maar dat schijnt het niet te zijn.
  Wat denken jullie dat het kan zijn? Of moet het toch echt de koeling zijn?
  Ik hoop spoedig van jullie te horen.
  M.V.G Dennis Jonkman
 • Zou kunnen dat je videokaart te weinig geheugen heeft of dat je voeding niet sterk genoeg is. Dat zou ik ook een nakijken. check Hier vul je dan alle hardware van je PC in en je weet hoeveel deze gebruikt. Je moet dan wel weten wat je voeding is. :wink: . Wat ook nog mogelijk is, heb ik eens last van gehad is dat je, je PC hebt overgeclockt. Een paar stappen naar beneden zou dan helpen.
 • ok bedankt, kom er alleen niet echt uit met de vragen invullen bij die site… ben niet zo'n computer expert… moeten al die gegevens gewoon bij eigenschappen staan van mijn pc?
 • Ik zou eens beginnen met het backuppen van belangrijke bestanden, En daarna de hele zaak opnieuw installeren. Het lijkt mij meer een probleem van een lurp systeem dan dat er een probleem met de videokaart is. Zeker gezien het feit dat het sinds kort ineens is. Dan zou ineens je videokaart te weinig geheugen hebben.. :?
 • vooral als het zich voordoet tijdens intensief gebruik, moet je denken aan koeling of een schijf die op zijn eindje loopt, dan wel waar niet of nauwelijks ruimte meer op is (daar krijg je vaak wel een melding van).

  ga na zo´n vastloper bij de herstart eens de bios in (op del tokkelen tot je de bios in bent) en zoek even de temperaturen op. hoe zijn die? dan iemand er naar keek, zegt niet zoveel om een conclusie te kunnen trekken.
  als je zeker weet dat dat aspect goed is zou ik herinstalleren.
  maar wél backuppen vanaf nu want het kán ook de schijf zelf zijn!!
 • Misschien kan men je hier verder helpen:
  http://support.bluemedicine.be/mybb/forumdisplay.php?fid=39

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.