Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

printerserver

Anoniem
Anjo
5 antwoorden
 • Heb een Linksys WL-201 Wireless Network printer server USB gekocht, maar hij doet het niet helemaal..

  Ik volg de complete handleiding van het ding, maar bij het 2e puntje gaat het fout. Ik heb alles in de juiste opstelling staan: Printer (HP PSC 2171 all in one) > printerserver (Dmv USB), printerserver > router (dmv netwerkkabel) en router staat uiteraard in verbinding (bedraad) met pc.

  Wanneer ik de installatie-cd erin stop, moet ik kiezen voor Setup Wizard (Volgens de handleiding). Wanneer de wizard de printer gaat detecteren gaat het al fout; de printer wordt niet gedetecteerd.

  Waar kan het mis gaan?
 • Welke type printer gebruik je?
 • ik gebruik een HP PSC 2171 zoals ik hierboven al vermeldde :)
 • Het is bekend dat niet alle printers (vooral mfp) overweg kunnen met de printerserver. Ik gebruik zelf de Linksys wirelles printerserver en alles werkt. Om te kijken of je printer overweg kan met de printerserver druk je 2 seconde het rest knopje van de printerserver in (printer moet wel aan staan). Als je printer overweg kan druk hij het ip adres af.
 • Heb gisteren dat knopje idd ingedrukt, en toen kwam er een blaadje uit met config instellingen.. maar nog steeds kan mijn pc de printer(server) niet detecteren :(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.