Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

MP3 kan geen muziek op, wordt niet herkent

Anoniem
derkdejong
5 antwoorden
 • Geen antwoord op je vraag maar wel een goedgemeend advies: dit soort merken geeft vaak narigheid. OF van/in zichzelf al OF in communicatie met je PC. Ook mag je er geen al te lange levensduur van verwachten gemiddeld.

  Bij deze 'gadgets' zou ik per definitie voor een beter merk gaan, niet in de laatste plaats vanwege een veel grotere kans op ondersteuning door de fabrikant.
 • Hallo,

  Ik heb een Mp3 gekocht van het merk Marquant..

  Nu kom ik thuis stop de usb kabel in de mp3 en de pc.. maar heel af en toe pakt de pc de mp3 maar dan wordt het apparaat niet herkent.. en heel af en toe ziet hij de mp3 wel maar kan ik er niks opzetten.

  http://www.actie.nl/?MP3-speler_MMP3-31_-_2GB%2C_art._118642%2F3&page=product_detail&actie_idfk=681809

  nu denk ik .. moet ik een driver hebben? maar die is nergens te vinden!

  Hoe kan ik dit oplossen?

  alvast bedankt,

  Sven
 • kijk hier eens:
  http://www.allied-electronics.nl/project3/index.html
 • Zou dat ding omruilen, een MP3 speler op een XP of Vista machine heeft geen drivers nodig en die genoemde site voor drivers geeft alleen firmware ervoor, is te proberen die te flashen maar of dat zal helpen?
 • Meestal is goedkoop een miskoop. Ga liever voor een mp3speler van 2 tientjes meer, en je hebt er eentje die gewoon goed werkt. Bij dit soort dingen is het de ergernis gewoonweg niet waard. Eventueel kan je hier een driver of iets in die richting downloaden, of het dan wel werkt is de vraag.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.