Vraag & Antwoord

Anders (hardware)

Advies inwinnen voor nieuwe notebook/latop

Anoniem
Prin0096
4 antwoorden
 • Gegroet,

  Aan het eind van de vakantie ben ik van plan om een nieuwe notebook te kopen. Op dit moment heb ik een Packard Bell. Dat dit voor andere half jaar geleden een goede keus is geweest kan ik geen antwoord op geven. Krijg ik een heel raar onderbuik gevoel. Deze notebook had ik gekocht voor twee doelen; school en games. Ik ben wel eens door mijn klas uit gelachen omdat de Pachard Hell niet wou afsluiten en vaak een heel mooi blauw beeld liet zien. Voor school heeft hij zeker zijn best gedaan, maar de games niet echt (Nvidia Geforce GO 6100 256mb en nog 128mb shared er bij). Was niet echt slecht maar de desktop met de p4 2,8 met een Ati radeon 9600 128 mb deed er niet veel onder. En ik mag je vertellen de desktop al een hele tijd tegen zijn latijn aanloopt. Maar goed nu terzake, ik zou graag wat advies willen inwinnen voor een nieuwe notebook.

  Mijn budget zal aan het van de vakantie zijn: 1500 euro iets meer iets minder.

  Ik wil hem graag aan gebruiken voor; natuurlijk school en games. Maar de games zullen toch belangrijkere zijn. En ook wat een belangrijk factor is welke games. De games dat ik graag speel zijn toch strategie games. Vooral; Command en Conquer en de Total war serie. Wat een aantal van jullie misschien wel zouden weten is dat Red Alert 3 in Oktober uitkomt en dat Empire Total war ook zal gaan verschijnen.

  Na een beetje op internet hebben gezocht ben ik verliefd (Figuurlijk) geworden op een prachtige notebook. Ja wel de Toshiba Satellite P300-174. Van binnen en buiten een prachtige machine, lijkt mij.

  Specificaties:
  http://nl.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=NL&PRODUCT_ID=150812&toshibaShop=false

  Mijn vragen:
  Kan deze notebook het aan om games af te spelen? Zo ja waarom/ Zo nee waarom en wat raad je dan wel aan.
  Is Toshiba een betrouwbaar merk qwa kwaliteit, service en reparaties?
  Wat hou dit HyperMemory in? Is het een positief iets of negatief voor games?

  512 MB dedicated VRAM (up to 1.279 MB total available graphics memory using HyperMemory™ technology with 2 GB system memory)
  Ik hoop dat mijn vragen beantwoord kunnen worden, om zo een goede keus te kunnen maken.

  Bij deze al vast bedank.
 • het is inderdaad wel een knape notebook als we kijken naar de hardware

  maar ik heb al veel negatief gehoord over toshiba toshiba notebook zijn van kwaliteit minder kijk mss eens naar notebooks van asus of msi
  msi heeft zeker ook wel knappe notebooks die u zeker zullen aanstaan

  let er wel op moest ge de toshiba notebook kopen
  de laptop is volledig uit pianolak en pianolak is de blunder in de it wereld van 2008 heel mooi maar na 1 keer mee gewerkt te hebben vol vettige vingers enzo dus nog een nadeeltje van de toshiba
 • Oke bedank voor je reactie ik zal er zeker wat mee gaan doen, Het gaat er bij mij dat de prijs-kwaliteit verhouding gewoon optimaal is. Maar ook zeker de prestaties.
 • Wil je een 17 inch? Wel zwaar voor school. Als je een 15 inch wil is mischien onderstaande iets voor je. Heeft een Nvidia 9600GT kaart.

  http://www.laptops4u.nl/info/jhl90-mv290-1820.html

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.